Žreb nemilosrdan, Partizan dobio teške rivale u Evrokupu!

Autor: Ivan Cvetković
petak 10.07.2020.
13:38
Izvor: Sportske.net

Biće to teška borba do trofeja.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Danas je obavljen žreb za prvu fazu naredne sezone Evrokupa, pa je tako svoje rivale u ovom evropskom takmičenju dobio i Partizan.

U grupi A, "crno-beli" će se sastati sa Uniksom (Rusija), Huventudom (Španija), Venecijom (Italija), Bahčešehirom (Turska) i Buržom (Francuska).

Evo i sastava sve četiri grupe:

Grupa A: Uniks (Rusija), Huventud (Španija), Partizan (Srbija), Venecija (Italija), Bahčešehir (Turska), Burž (Francuska).

Grupa B: Unikaha (Španija), Budućnost (Crna Gora), Makabi Rišon (Izrael), Breša (Italija), Ulm (Nemačka), Bulonj (Francuska)

Grupa C: Lokomotiva Kuban (Rusija), Andora (Španija), Lijetkabelis (Litvanija), Virtus Bolonja (Italija), Monako (Francuska), Antverp (Belgija).

Grupa D: Promiteas (Grčka), Gran Kanarija (Španija), Trento (Italija), Cedevita Olimpija (Slovenija), Bursaspor (Turska), Nanter (Francuska).


Prvi deo takmičenja igra se od 30. septembra do 16. decembra.

Četiri najbolja tima iz grupe prolaze u Top 16 fazu, koja će se igrati od 30. decembra do 3. februara.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
toma1980
Friday, 10.07.2020
16:15

Pa sta je sad ovo....krece kuknjava....kako od strane Partizana tako i od Zvezde!
I Partizan i Zvezda ulaze u Sezonu sa Novim Trenerima. Ambicije i Partizana i Zvezde su Veliki zato se i radilo na Kupovini Neophodnih Igraca.
Moje misljenje je da Partizan ima Odlicnu Ekipu i moze da Pobedi Svakog u Grupi! Za Trenera Vlado nisam Siguran ali Vreme ce pokazati Sve .

Za Zvezdu mislim da ce ova Ekipa biti puno puno Bolja i da ce Obradovic Uraditi sve da se Ekipa Podigne na visi Nivo! Takodje Zvezda je dovela Planski Igrace koji su zeljni dokazivanja protiv Reala,Barse,Fenera,CSKA!

Zelim i Partizanu i Zvezdi sto bolji Uspeh u Novoj Sezoni na svi Frontovima!!💪💪💪

Puno Srece Partizanu i Zvezdi u novoj Sezoni!!!

avatar
ddr16
Friday, 10.07.2020
15:32

nemilosrdan zreb,koliko su oni pricali oni su pravili ekipu da igra el ,barem su poceli da je prave prosle sez,ako hoce uskoro el da zaigraju ne znam sta je ovde nemilosrdno,nijedn ekipa nema kvalitet el u celoj grupi,uniks trenutno nije medju najboljima u rusiji,venecija nije top ekipa u italiji,huventud nije medju jacima u spaniji,ove turke ne znam,francuzi su smesni. grupa je taman kako treba,igra se sa ekipama iz jacih liga,ali ne sa najjacim ekipama odatle,tako da ne vidim nista nemilosrdno ovde

avatar
nenadnenad1234
Friday, 10.07.2020
13:57

O ovome moze da se prica tek krajem avgusta, pocetak septembra, kad saznamo dal ce se uopste igrati kosarka sledece sezone.