ŽOC Atamanu u lice: "Ne poštuješ me, ne poštujem te! Gotova priča!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.02.2018.
16:14
Izvor: Sportske.net

Proslavljeni košarkaški stručnjak pred Erginom Atamanom odgovorio na novinarsko pitanje vezano za sukob dvojice trenera.

Epa/Matthias Balk
Epa/Matthias Balk

Povezane vesti

Ergin Ataman je započeo "rat", a Željko Obradović je danas stavio tačku na priču o sukobu i međusobnom (ne)poštovanju trenera Fenerbahčea i Anadolu Efesa.

Sve je počelo nakon nedavnog derbija odigranog u turskom prvenstvu kada je Ergin Ataman odbio da se rukuje sa Željom Obradovićem uvrđen time što je njegov tim na +24 išao na poen u poslednjem napadu.

Na današnjoj konferenciji za novinare održanoj uoči završnice turskog kupa treneri Fenerbahče Doguša i Anadolu Efesa imali su priliku da se obrate medijima i odgovaraju na pitanja novinara.

Željko Obradović je, pored ostalog, bio upitan da prokomentariše odnos sa Erginom Atamanom.

"Nisam vam ja deo toga. Treniram ekipe 26 godina, ne samo u ovoj zemlji, već širom Evrope, i zna se koliko imam poštovanja za sve ljude. Nastaviću to i da činim. Ali, ako ne poštuje mene, neću ni ja njega više. Što se mene tiče, to je sve. Gotova priča", kratko je poručio Željko Obradović pred Erignom Atamanom.

Strateg Anadolu Efesa nije želeo da daje komentar na ovu temu. Kratko je konstatovao da je sve što je imao kazao posle prvenstvene utakmice sa Fenerbahče Dogušom i da je to sve.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke