Žo poslao poruku Srbiji i "Grobarima"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.08.2016.
22:42
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Krilni centar košarkaške reprezentacije Francuske Žofri Lovernj poručio je "Orlovima" da ih očekuje u finalu Olimpijskih igara, a imao je poruku i za crno-beli deo Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Muška košarkaška reprezentacija Francuske večeras je odigrala poslednju utakmicu u okviru grupne faze Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, a kako nije uspela da deklasira SAD završila je takmičenje na trećem mestu u Grupi A.

Francuzi su u grupnoj fazi takmičenja igrali i protiv Srbije a krilni centar "Trikolora" Žofri Lovernj nada se da će dve reprezentacije ponovo ukrstiti koplja u borbi za medalju.

"Bilo mi je krivo što je Bogdan promašio. Srbija je stvarno odigrala izuzetno. Meni je samo drago da smo se plasirali zajedno u četvrtfinale, a iskreno se nadam da ćemo se sresti u finalu" rekao je Lovernj za "Večernje Novosti".

Naredni rival reprezentacije Francuske biće drugoplasirana selekcija iz Grupe B ali se još uvek ne može sa sigurnošću tvrditi ko će to biti.

Bivši košarkaš Partizana nije propustio priliku da se osvrne na dešavanja u klubu iz Humske, a imao je i poruku za "Grobare".

"Čini mi se da start nove sezone obećava. Prošle godine nisu imali nekih velikih pojačanja na početku, a sada su već doveli nove igrače. 'Grobari', nastavite da podržavate tim, a ja dolazim u septembru da vam pomognem" poručio je Lovernj.

Kada smo već kod KK Partizan NIS, recimo da je Aleksandar Džikić u subotu okupio ekipu i započeo pripreme za novu sezonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markо Đorđević
Sunday, 14.08.2016
23:33

Jesi dosla na cetvrta utakmica ?

avatar
Dača
Monday, 15.08.2016
23:49

Jel' potpisao Zagorac?

avatar
Don.Mile
Sunday, 14.08.2016
22:54

nasi Partizanovci uvek uz Partizan i nasu zemlju !!!

avatar
Sunday, 14.08.2016
22:50

I nama je krivo sto ste vi izgubili, ali bar je lepo sto ste i vi izgubili samo tri:-D Dodji u septembru da igras, i animiraj i Pekovica pa da zatvorimo reket:-D REKET:-D