Žo i Leo ga prozivali, sledi osveta!

Autor: Milovan Longinov
petak 22.09.2017.
09:21
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Hoće li uspeti?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Novi košarkaš Crvene zvezde Matijas Lesor otkrio je kako su ga  Leo Vesterman i Žofri Lovernj peckali kada je potpisao za crveno-bele.

On je istakao da želi da im se osveti na neki način i da zbog toga jedva čeka duel sa Partizanom.

"Bio sam sa Lovernjom i Vestermanom u reprezentaciji. Kada sam potpisao ugovor sa Zvezdom prvo su mi prišli i počeli da me "peckaju", pa su mi onda rekli da ću uživati u Beogradu i da će sve biti dobro. Zbog toga jedva čekam mečeve sa crno-belima, da ih pobedimo, pa da mogu da im vratim malo", rekao je Lesor za Novosti.

On je istakao da je već zavoleo srpsku kuhinju, a da polako uči i naš jezik.

"Znam na vašem jeziku da kažem zdravo, kako ste, ko je najbolji i naravno neke psovke. Nekoliko puta je trener bio ljut na treningu pa je opsovao, tako da sam i to naučio. Kada je vaša hrana u pitanju, sve je fantastično. Imali smo timsku večeru i mnogo mi se svidelo. Imate ovde i restorane sa svim vrstama hrane, što je dobro. Probao sam neko srpsko jelo, ne znam kako se zove tačno, i neki sir, tako da nemam žalbi na hranu", rekao je Lesor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran_Ilic
Friday, 22.09.2017
18:31

Zanimljivo i cudno,naucio je psovke :D :D :D .

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Friday, 22.09.2017
15:48

Bice ovaj sjajno pojacanje,vidim ja to vec sada

avatar
babaroga
Friday, 22.09.2017
12:24

I nije ti neka fora. Pobedi ti kraljeve pa ih peckaj, ove moze svako da pobedi.

avatar
Partibrejker
Friday, 22.09.2017
11:53

Vesternam i Lovernj su u Partizan dosli kao potpuni anonimusi,a ovaj u FMP dolazi kao reprezentativac Francuske.Besmisleno poredjenje.

avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 22.09.2017
18:21

FMP vas je razbio sa onom decom, tako pokrijte se usima od sramote...Zvezda je dovela Lesorta identicno kao kkp Lovernja svojevremeno, niko nije cuo za njega, ali je talenat...E sad, sto se tice Vestermana, on je samo grobosima bio nepoznat, jer je on bio MVP evropskog do 20god, i kao takav dosao za 300g ljubavi igrati u kkp-u, naravno....

avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 22.09.2017
20:31

Vi ako ste veverice mi nismo, znali smo jos u to vreme, i pre vas koga vi to dovodite...Lesor se sada slucajno nasao na spisku reprezentacije i ubrzo otpao sa istog. To je bilo nakon sto je potpisao za nas...ne izmisljajte neke stvari, Lesor je jako jeftin, mlad i neiskusan igrac, bio je mladi reprezentativac do 20god ako na to se misli (i Lovernj je isto bio)...Lesor je gotovo identican slucaj kao Zofri, i to ce svako iole normalan i upucen da ti kaze, nije misljenje samo moje, bilo to da je grobar, vanzemaljac ili navijac Zalgirisa, svi se slazu, osim vas ovde koji uvek imate svoje iluzije...

avatar
Partibrejker
Friday, 22.09.2017
19:12

Lesort je reprezentativac,Lovernj i Vesterman su to postali igrajuci u Partizanu,a za Lesorta kao reprezentativac je sigurno culo mnogo vise ljudi nego svojevremeno za Vestermana kao MVP U20.Ti sigurno nisi nikad pre Partizana cuo za obojicu.Sad si procitao na vikipediji pa prosipas pamet ovde.

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Friday, 22.09.2017
10:58

Ja vidim u ovom čoveku da će da grize na terenu!

avatar
Doktor Trax
Friday, 22.09.2017
10:13

Nista lakse nece biti haha