Zna se šta smeta Laziću u derbiju!

Autor: Beta Beta
utorak 07.11.2017.
08:58
Izvor: Beta

Košarkaši Zvezde zadovoljni, ali ipak, ukazuju na problem koji će morati da rešavaju u narednim mečevima.

ABA Liga/kkcrvenazvezda mts
ABA Liga/kkcrvenazvezda mts

Povezane vesti

"Jako bitna pobeda za nas. Naročito posle poraza od Bamberga. Zadovoljan sam utakmicom napadački, ali primili smo dosta poena. Najbitnije je da smo pobedili i da samo nastavili niz u Jadranskoj ligi", rekao je Lazić novinarima posle utakmice.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su sinoć u Beogradu Partizan sa 100:84 u utakmici sedmog kola regionalne ABA lige.

"Dobro smo se spremili, dosta smo pričali o tome da treba da udjemo hladnokrvno i da ne reagujemo na njihove provokacije i publiku. I u tome smo uspeli u većem delu utakmice. Zato smo pobedili", rekao je Lazić.

Zvezdu je do pobede predvodio Milko Bjelica sa 29 poena.

"Izuzetno bitna utakmica za nas, bilo nam je važno da ostanemo u vrhu tabele, da uhvatimo priključak. Srećom, dosta smo dobro igrali, pogotovo u napadu, većina igrača je bila raspoložena i zasluženo smo slavili. Partizan je odlična ekipa, imaju izvanredan napadački potencijal, ali mislim da smo dosta dobro odreagovali posle poraza od Bamberga", rekao je Antić.

Bjelica je bio najefikasnije, ali je istakao da je za to bio zaslužan ceo tim.

"Većina šuteva proizilazi iz dobrog napada. Lopta je cirkulisala odlično, od ruke do ruke. Ovu utakmicu sam ja bio taj koji je realizovao te šeteve. Održali smo razliku, nismo dozvolili protivniku da nas stigne kao što je bilo na ranijim utakmicama i mislim da je to bio jedan plus za nas", rekao je Bjelica.

Na pitanje da li mu je ovo utakmica karijere, Bjelica je rekao: "Ne znam tačno da li mi je ovo utakmica karijere, imam dosta dražih utakmice od ove".

Bjelicu je u pojedenim momentima meča čuvao Marko Pecarski, od kojeg je stariji 16 godina.

"On je izuzetan potencijal. Ima sjajan osećaj. Za Partizan je veliki plus što imaju tako mladog igrača koji će se sigurno razviti u velikog asa", rekao je Bjelica.

Pero Antić je bio srećan zbog pobede u derbiju.

"Znali smo kakva će biti utakmica, da je derbi specifičan, da svako treba da da više. Samo srce radi za ovu utakmicu. Srećan sam što smo dobili. Počeli smo super, sa otvorenim šutem, dobili smo samopouzdanje i nastavili tako. Treba da popravimo još neke stvari, primili smo dosta poena... Na kraju je važan rezultat", rekao je Antić.

Zvezda je došla do pete pobede iz sedam utakmica i druga je na tabeli ABA lige, dok je Partizan pretrpeo treći poraz i nalazi se na deobi trećeg mesta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MARCO NICO
Tuesday, 07.11.2017
20:05
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Tuesday, 07.11.2017
15:03

Pobedi se nikad ne gleda u zube, ali primiti 84 poena od partizana je sramota za jednu Evroligasku Zvezdu.

avatar
DR DRE
Tuesday, 07.11.2017
10:01

Ovaj da prica o provokacijama, doslo je poslednje doba...

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Tuesday, 07.11.2017
13:15

Naravno,vama smeta cim se neko bori za klub,nikad provokaciju jednu nije imao

avatar
Kilavi Milojko
Tuesday, 07.11.2017
22:46

Nije to ovaj, vec gospodin Branko Lazic. GOSPODIN! Covek posvecen svom klubu, svojoj porodici i svojoj drzavi. Partizan nikad nije ni jednim svojim gestom ni provocirao ni uvredio. Zato, RESPEKT za GOSPODINA!! ;)

avatar
MARCO NICO
Tuesday, 07.11.2017
19:38

Ne smeta me kad se bori za klub, daleko bilo, znas ti dobro o cemu ja pisem. Ccc...