Žestoko - Vasa Micić na udaru Atamana!

Autor: Darko Mitrović
petak 01.11.2019.
09:36
Izvor: Sportske.net

Turčin mu ne prašta ni jednu slabu partiju...

EPA-EFE/JOHN ANDREOU
EPA-EFE/JOHN ANDREOU

Povezane vesti

Srpski reprezentativni plejmejker Vasilije Micić briljirao je u utorak u pobedi nad Crvenom zvezdom u Istanbulu, zbog čega je potom proglašen i za MVP-a kola u Evroligi.

Samo dva dana kasnije, potpuno drugačija slika u Atini, gde je Efes sinoć izgubio sa 86:70, a Micić nije imao svoje veče.

Za oko 22 minuta u igri, Micić je upisao šest poena (3/7 za dva, 0/6 za tri), uz dva skoka, tri asistencije, dve ukradene, ali i čak sedam izgubljenih lopti.

Uz njega, ispromašivao se i Hrvat Kruno Simon (1/9 za tri) i upravo je njih dvojicu trener Ergin Ataman označio kao glavne krivce za sinoćnji poraz.

"Naš plejmejker je izgubio sedam lopti. Neprihvatljivo je za mene da igrač koji je bio MVP pre dva dana večeras odigra sa sedam izgubljenih lopti i sa šutem 0/6. To su neprofesionalne stvari!", grmeo je Ataman.

Kritike na račun Micića i Simona su dodatno dobile na intenzitetu, jer je istovremeno Šejn Larkin pružio odličnu partiju sa 28 postignutih poena, ali to nije pomoglo njegovom timu.

"Ovako se ne poštuje prijatelj koji uloži energiju. Igrali smo užasno, šutirali smo užasno, ubacili samo šest trojki iz 30 šuteva... Vasilije Micić i Krunoslav Simon su dva poentera koji su zajedno šutuirali trojke 1/15", naglasio je Ataman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wilt 100+
Friday, 01.11.2019
11:24

Dok je cele prošle godine vukao ekipu a Larkin igrao ispod svakog proseka nije bilo ovakvih komentara na račun Larkina. Sve u svemu mislim da nije korektno da se prozivaju pojedinci jer nikad ne gubi jedan već ceo tim ! Atamane Turčine...

avatar
Consigliere 1927
Friday, 01.11.2019
19:50

Bravo, sve si u pravu! Svako moze da ima lose sutersko vece...

avatar
DRUG OSTOJA
Friday, 01.11.2019
20:08

Čoek mrzi Srbe iz dna duše!