Žeravica: ''Dule, smiri se, ja tebe poštujem''

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.12.2014.
11:11
Izvor: Sportske.net, Sport

Ranko Žeravica se ponovo oglasio, komentarišući neprimerenu reakciju Duška Vujoševića na njegove ranije izrečene kritike.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Iako je najpre istakao da ga Vujoševićeve uvrede ne dotiču, da im se smeje i da, kako reče, ''svi zavisimo od njegove bolesti'', Ranko Žeravica je zatim pojasnio svoje mišljenje o treneru Partizana, ali u znatno pomirljivijem tonu, i uz želju da se ova medijska polemika što pre prekine.

On je, naime, u izjavi koju prenosi ''Sport'', naglasio da ne želi ni na koji način da potceni Vujoševićev rad i trenersko znanje, već da se oduvek interesovao za rezultate koje postiže i cenio njegove uspehe.

''On je jedan od onih koje poštujem, svu tu posvećenost ovom sportu, sve ono što je uradio. Nikada nisam demonstrirao mržnju, nikoga nisam potcenjivao, a najmanje Vujoševića. Čak i kada sam kritikovao, bio sam uvek dobronameran'', poručuje Žeravica.

Osamdesetpetogodišnji košarkaški stručnjak smatra i da je Vujošević u afektu rekao i nešto što zapravo ne misli, pa je pozvao trenera Partizana da ''spusti loptu''.

''Uveren sam da Dule iskreno misli drugačije, ali je reagovao, na 'prvu loptu'. Kada je spusti i smiri se, to sigurno ne bi rekao'', zaključuje Žeravica.

Podsetimo, trener Partizana je trenutno u Rumuniji, gde večeras Partizan igra meč poslednjeg kola Evrokupa protiv Asesofta, pa ćemo po povratku crno-belih videti da li i Vujošević namerava da stavi tačku na ovu polemiku, ili će ona dobiti i svoj nastavak.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke