Zenit potvrdio - NBA pojačanje ne igra u Beogradu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.10.2018.
11:21
Izvor: Sportske.net

Momak koji je minulog leta pojačao ekipu Zenita i već na startu Evrokupa pokazao klasu neće večeras moći da pomogne svom timu u Beogradu.

Epa/Shawn Thew
Epa/Shawn Thew

Povezane vesti

Ako se povreda sportiste može okarakterisati kao "dobra vest", onda svakako možemo da kažemo da će odsustvo Brendona Dženingsa biti dobro po Partizan.

Zenit je pred večerašnji duel sa crno-belima u Beogradu saopštio da Dženingsa čeka dvonedeljna pauza zbog povrede ruke.

Bivši plejmejker nekoliko NBA ekipa stigao je minulog leta u klub iz Sankt Petrburga, a već u prvom kolu Evrokupa pokazao je kvalitet.

U meču sa Turk Telekomom iz Ankare Brendon Dženings je ubacio 20 poena (4/10 za dva, 3/4 za tri), zabeležio 9 skokova i 8 asistencija i sa 30 indeksiranih poena bio drugi najkorisniji igrač prvog kola Evrokupa.

Odsustvo Brendona Dženingsa predstavljaće veliki hendikep za Zenit u duelu sa Partizanom, dok će ekipa Nenada Čanka imati jednu brigu manje tokom večerašnje utakmice.

Meč drugog kola Grupe C Evrokupa između Partizana i Zenita igra se večeras od 20 časova. Direktan prenos obezbeđen je na prvom programu televizije Sportklub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 09.10.2018
14:10

Ne igra im ni Sergej Karasev, a ni jos jedan igrac, tako da smo u velikoj mogucnosti da ostvarimo veoma bitnu pobedu kuci.