Željko nahvalio Guduru, ali i Zvezdu: "Ovde igraju neuporedivo bolje"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 21.03.2018.
19:51
Izvor: Sportske.net

Trener Fenerbahčea je govorio pred sutrašnju utakmicu protiv Crvene zvezde, istakao je važnost tog meča, a govorio je i napretku srpskog košarkaša.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Fenerbahče je u Beogradu, večeras imaju trening, a najtrofejniji evropski trener Željko Obradović se obratio novinarima pred sutrašnju utakmicu protiv Crvene zvezde.

"
Ovo je sedmica u kojoj se igraju dve utakmice, nije lako za igrače Crvene zvezde i moje ekipe, ali to je nešto na šta smo navikli. Od petka i od utakmice koje smo igrali protiv CSKA, juče protiv Makabija i sutra protiv Crvene zvezde, ekipa mora da uloži maksimalnu energiju, koncetraciju..."


Retko ko je ove sezone uspeo da izađe kao pobednik u dvorani "Aleksandar Nikolić", Željko Obradović se nada da će i njegova ekipa sutra to uspeti.

"Faktor "Pionir" definitivno postoji, samo PAO I Himki su dobili utakmicu. Oni igraju neuporedivo bolje ovde nego na strani", rekao je Željko.

O ambicijama u Evroligi nije želeo previše da priča, bitno mu je da ekipa daje sve od sebe na svakom meču.

"Ambicije Fenera su da odigramo tri utakmice na najvišem mogućem nivou, videćemo posle toga koga ćemo dobiti u plej-ofu. Bitno je da imamo prednost domaćeg terena, a forma je takođe nešto što je prioritetno", rekao je on uz konstataciju da su svi igrači zdravi i da su spremni za najveće napore.

Marko Gudurić je košarkaš koji je odigrao sasvim solidnu sezonu u Feneru, a Željko je za njega imao samo reči hvale.

"Izuzetno sam zadovoljan, marko je momak koji je posvećen, sluša, želi da napreduje i to je jedini pravi put", rekao je najtrofejniji evropski trener.

O nastavku takmičenja u Evroligi, plej-ofu i F4, nije želeo previše da troši reči jer su mu bitnije utakmice koje su do kraja regularnog dela.

"Nisam razmišljao o protivniku koji bi nam odgovarao, ko god da dođe, sigurno će nam biti teško. Jedino što želimo je da ekipa bude zdrava i da imamo dobar trening. Predaleko je F4, nećemo razmišljati o tome. Sutra imamo utakmicu, posle toga Himki, zadnja utakmica protiv Malage koja uvek igra maksimalno. Mnogo kombinacija postoji, nećemo o tome razmišljati", završio je Željko Obradović.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Wednesday, 21.03.2018
23:00

Kako bre Zeljko tako za Guduru? Pa jesu lepo grobari objasnili kad si ga uzeo da decko veze nema. Prevara od igraca, bas tako.

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 21.03.2018
21:30

2-2 i manje prvi singl,drugi domacin manje,treci Davidovac vise.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 21.03.2018
20:56

Ne zanm sto ga neki vredjaju posle,covek je uvek korektan.

avatar
Wednesday, 21.03.2018
21:42

Е мој Биџо, као да ти што то раде нешто знају у животу, човек је легенда како год да се гледа !

avatar
Man united
Thursday, 22.03.2018
16:13

Сети се прошлогодишње сезоне и наше утакмице са њима. Па, онда мало размисли колико је коректан.