Zbog čega Zvezdini igrači nisu ispoštovali Tomićeve zahteve?

Autor: Beta Beta
sreda 07.11.2018.
23:37
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da njegova ekipa od početka večerašnje utakmice protiv Ulma nije bila spremna i dodao da igrači nisu odgovorili na ono što je od njih zahtevao.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u gostima od ekipe Ulma sa 80:95 u šestom kolu Evrokupa i tako upisali drugi poraz.

"Od početka utakmice nismo bili spremni. Taktički smo se pripremali za neke stvari i igrače za koje smo znali šta mogu. Uzmimo kao primer Patrika Milera. Ali, igrači nisu reagovali i odgovorili na ono što sam zahtevao od njih", rekao je Tomić.

Crveno-beli su odigrali lošu utakmicu, u kojoj su bili u podredjenom položaju od samog početka.

Ovo je prvi put ove sezone da je Zvezda primila više od 90 poena.

"Mnogo izgubljenih loptu, mnogo kontranapada Ulma. Kada primite 25 poena iz kontranapada ne možete da dobijete ovakvu utakmicu. Takođe, znali smo da Ulm puno igra '1 na 1'. Pripremali smo se odbrambeno za to, ali nismo to i uradili na terenu. Čestitke ekipi Ulma, bili su bolji",
rekao je Tomić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Thursday, 08.11.2018
08:53

Malo smo se mi uziveli u ulogu da smo prejaki. Da smo dobri, dobri smo, al valja malo da se spustimo na zemlju. Da posle ne bude jaukanja.

avatar
DekiStankovic5
Thursday, 08.11.2018
00:44

Kakva je ovo blaga izjava za sramotan pristup na stranu poraz.

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 08.11.2018
08:25

posle ovakve utakmice treba direktno na trening da idu... blaga rec je sramotan pristup. Katastrofa je da cim Regland nema vece nama sve staje...