Završen posao - Bjelica u Saragosi!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.04.2018.
23:13
Izvor: Sportske.net

Krilni centar Crvene zvezde mt:s Milko Bjelica karijeru nastavlja u ekipi koja se bori za opstanak u španskoj ACB ligi.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Čekalo se čitavog dana na zvaničnu potvrdu da Milko Bjelica napušta Crvenu zvezdu mt:s i to smo i dobili tokom večeri.

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović saopštio je večeras na svom Tviter nalogu da je Milko Bjelica dogovorio saradnju sa Saragosom.

Prekaljeni krilni centar završio je drugi mandat u Zvezdi posle nešto više od godinu i po dana, a nakon što je klub procenio da se nalazi u velikom padu forme.

Predsednik KK Crvena zvezda mt:s Nebojša Čović otkrio je danas da je upravo Milko Bjelica bio najplaćeniji igrač u timu što znači da će njegov odlazak predstavljati "olakšanje" za klupsku kasu.

Milko Bjelica će se u Saragosi priključiti Dilanu Enisu koji je juče raskinuo ugovor sa Zvezdom i priključio se španskom klubu.

Bejlica je u tekućoj sezoni u ABA ligi beležio prosek od 9,8 poena i 3,7 skokova. U Evroligi je prosečno postizao 9,2 poena i beležio 3,7 skokova.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wilt 100+
Wednesday, 18.04.2018
11:49

i prošlu sezonu je odigrao jako loše ,kada se sve sabere, ali je zbog generalno uspešne sezone kluba ostao (I naravno zbog ugovora na 2 god) . Ovu je igrao van očekivanja prvih par meseci sve ostalo je na nivou Aba liga prosek . Novica Veličković je sa polomljenim kolenima duplo bolji. Tako da Milko zapitaj se, razumljivo je umor I da te ne ide ali odsustvo želje I borbenosti to je već bezobrazluk ( za 400 000 E )!!

avatar
Goran_Ilic
Wednesday, 18.04.2018
09:29

Zakasneli koraci uprave .Toliko.

avatar
Brajkoo
Wednesday, 18.04.2018
08:01

I opet laze...placeniji su Feldin,Rocesti,Antic,Omic...

avatar
Nenad Šmigić
Wednesday, 18.04.2018
06:22

prikaze ga kamera na klupi u Podgorici,a njegova faca sve govori ...jbt,kada ce da se zavrsi ova serija/smorih se !! uzas od igraca,nema karakter za velika dela...