Zastrašujuće vesti za Duranta!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 11.06.2019.
10:41
Izvor: Sportske.net

Čeka se snimanje, ali ono što se čuje u krugovima bliskim Voriorsima je katastrofa...

Nathan Denette/The Canadian Press via AP
Nathan Denette/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Čeka se i dalje zvanična potvrda, ali lekari veruju da je u pitanju Ahilova tetiva, da je ona pokidana što znači da Duranta čeka duga pauza.

Naime, Adrijan Vojnarovski je otkrio da se lekari na prvu loptu Stivu Keru rekli da povreda ne može da bude gora, što unosi zebnju.

Leto u kojem je Durant trebalo da testira tržište, pričalo se o odlasku iz Voriorsa, počinje rehabilitacijom koja će biti duga i spora.

Jasno, nijedan tim ne može da rizikuje, pa će KD ostati u Voriorsima, ima platu 30 miliona dolara. Ako se obistine strepnje, Durant bi mogao da odsustvuje godinu dana, što znači da propušta sledeću sezonu.

Dodajmo i to da je u poslednja dva dana trenirao dva puta dnevno kako bi se spremio posle povrede, možda se preopteretio i platio strašnu cenu.

Amerika je kivna na deo kanadskih navijača koji se radovao zbog povrede, ali istina je da je većina hale u Torontu pozdravila ovacijama ovog velikog sportistu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 11.06.2019
18:27

Neverovatan igrač, to je sinoć i rovit pokazao, ali povreda je znak da telo ili glava moraju da odmore, ova druga povreda je potvrda toga - nisu ni oni mašine.

avatar
Tuesday, 11.06.2019
11:10

Gradjen kao degenerik,tako da nije ni cudo sto se povredjuje....

avatar
AFC
Tuesday, 11.06.2019
18:20

I u košarku se razumeš, vidi se.