Zašto se ''Kej Si'' Rivers ispromašivao protiv Partizana, u čemu je problem?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.03.2019.
23:59
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Zvezdin novajlija debitovao je u derbiju, ali se nije proslavio.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan sa 70:68 u derbiju 20. kola ABA lige, a meč je obeležio i debi ''Kej Si'' Riversa u crveno-belom dresu.

Međutim, njegov prvi nastup od dolaska u Zvezdu nije protekao onako kako se očekivalo. Na terenu je proveo nešto više od 13 minuta i za to vreme nije upisao nijedan poena (0/3 za dva, 0/2 za tri, 0/2 slobodna bacanja), uz dve izgubljene i tri uhvaćene lopte.

Posle meča je u razgovoru sa novinarima pokušao da objasni razloge zbog kojih je imao takav učinak.

"Još mi je malo teško da nađem osećaj...

Dok su ostali igrali Kup, ja sam imao mesec pauze, promene i pokušaja da nađem hemiju. Malo je teško, a u ovako tesnim utakmicama je to potrebno, posebno da bih doprineo ekipi.

Imamo još dosta prostora da napredujemo, pogotovo da bismo osvojili ABA ligu, ali pobeda je pobeda, bila ona na dva poena, jedan poen. Pobeda je najvažnija stvar'', izjavio je Rivers, a prenosi ''Mondo''.

Ipak, najteže mu je bilo posle promašenih slobodnih bacanja u samom finišu, posle čega je Partizan imao napad za pobedu ili produžetak.

"Mesec dana ste van, znate očekivanja svih, a onda ovakav nastup. Deset godina sam profesionalac i znam šta se traži.

Kada imate određeni pristup i kada ne ide dobro, onda je na meni samo da nađem sebe. Mentalno sam OK, ali ovo je bio jedan od onih dana", naglasio je Rivers.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wilt 100+
Monday, 04.03.2019
08:27

definitivno je imao pritisak, iako je iskusan I dalje je čovek. Ima sad dve utakmice da se pronadje posle toga nema sale.

avatar
Skaut1
Tuesday, 05.03.2019
11:04

Odbranu je odigrao odlilčno, a svi znamo da je vrhunski napadač, tako da se ja ne brinem za njegov doprinos. I dalje mi je trener najveća sekiracija.

avatar
Skaut1
Tuesday, 05.03.2019
14:57

Uh, pa kako je prošao preglede? Ili se povredio na treningu kod nas...On nam je najpotrebniji protiv Budućnosti u finalu, Za Partizan i bez njega imamo dovoljan igrački kvalitet, ali da ne pričam opet o tzv, struci...

avatar
Wilt 100+
Tuesday, 05.03.2019
14:05

priča se po čaršiji da ima mali problem sa šakom leve ruke , nadam se da nije ništa ozbiljno