Zašto je Repeša novinarima rekao da ga "ne vuku za jezik" i gde je identifikovao greške Budućnosti?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 12.04.2019.
21:45
Izvor: Sportske.net

Trener Podgoričana je bio razočaran izdanjem svojih igrača.

kkbuducnost.me
kkbuducnost.me

Povezane vesti

Jasmin Repeša je nakon utakmice bio nezadovoljan izdanjem svog tima u drugom poluvremenu, a identifikovao je i gde je najveći problem i šta treba da se ispravi kako bi se ušlo u egal pred mečeve u Podgorici.

"Čestitke Zvezdi, mislim da su više nego zasluženo pobedili i poveli 1:0. Mi smo u dobrom delu prvog poluvremena imali kontrolu. Završnica prvog i drugo poluvreme nije bilo kako smo hteli. Sa ovakvim procentima je teško dobiti utakmicu, ali to daje ekstra mogućnost ako se druge, bazne stvari zadovolje: pre svega primanje lakih poena i povratku odbrani. Mislim da je to falilo i mislim da je to glavni razlog što smo izgubili utakmicu", rekao je Repeša.

I više je nego očigledno da je Crvena zvezda u svakoj utakmici protiv Repešinog tima uspela da nađe način da pobedi i to je i ovoga puta bilo ubedljivo. Da li Zvezda ne leži Budućnosti?

"Videćemo, ovo je prva utakmica. Na nama je da pokažemo da to nije baš tako i imamo priliku već prekosutra", rekao je on.

Ističe da nema pritiska, barem ne kod njega jer je učestvovao u velikim finalima.

"Ne mislim da smo pod nekim pritiskom, ja lično ne. Igrao sam više od 20 plej-ofova i znam kako to izgleda. Stoji sve što ste rekli, ali u plej-ofu je dobra stvar da utakmica ide vrlo brzo. To je već prekosutra, moramo da napravimo analizu, pre svega mentalnu, jer dok smo imali disciplinu i u odbrani i napadu, nije bilo loše. Kad smo to popustili, izgubili smo", istakao je Repeša.

Na pitanje o atmosferi na ovoj utakmici, Repeša je imao odgovor.

"Nemojte me vući za jezik, jer ako počnem da pričam o atmosferi, onda ću reći neke stvari koje ne bih hteo da kažem", završio je Repeša.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ilija 1988
Saturday, 13.04.2019
14:39

A to sto su 8000 ljudi vredjali goste, to niko ne pominje. Onakvim skandiranjem govorimo najviše o sebi! Pozivanje na linč, smrt, linč, pravi srBski običaj!

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Friday, 12.04.2019
23:44

Komentarisi sudjenje

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Friday, 12.04.2019
23:23

Дакле, све зависи од вашег шута, ваше контроле, ваше дисциплине...Па ви мора да сте Голден Стејт...