Zašto je Novica želeo da bije "buckastog, nezgrapnog Jokića"?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 21.04.2018.
18:27
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva priča koju je ispričao Novica Veličković.

ABA Liga/Partizan NIS
ABA Liga/Partizan NIS

Povezane vesti

Nekadašnji reprezentativac Srbije, a sada kapiten Partizana, Novica Veličković, govorio je u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i o Nikoli Jokiću, košarkašu Denver Nagetsa.

"Je l' tačno da ti je Nikola Jokić proturio kroz noge i posle si hteo da ga biješ?", bilo je pitanje Ivana Ivanovića.

"Znaš šta, taj mali... Sad pričamo o Joki koji je NBA zvezda, ali tada – došlo dete, buckasto, nezgrapno... Trči, mišića nigde, skine se u svlačionici, ja ga gledam i mislim se u sebi 'sine, da li si ti nekad radio nešto'. Ali, prvu vežbu koju mu je Miloje pokaže, sa šest promena, on uhvati loptu i odradi to ko od šale. Nešto s čim bi igrači od 25, 26 godina imali problema i pitali, čekaj šta si mi rekao. A on, odsluša šta treba i bam – kao kap", rekao je Novica Veličković gostujući u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

"I, sad, uzme Deki da mu pokazuje neke trikove. On je pun trikova i fora, a sve sa ciljem da mene nasamari. On mi je, iza leđa, probaci kroz noge, okrene se i ja uopšte ne vidim loptu. U momentu kada je probacio, ja se okrećem, a on loptu već polaže u koš. Cela ekipa mi se smeje, on u tom trenutku ima 17 godina, i ja krenem na njega, a on mi kaže – 'Šta ti je budalo'. Nisam mogao da verujem da me je neko tako ispalio, dobro mi nije bilo", rekao je Novica Veličković.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke