Zamenu za Lendejla Partizan našao kod - Saleta Đorđevića?

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.06.2019.
15:32
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Ipak, neće ga se ni Đorđević tek tako odreći.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Italijanski Virtus je ostvario veliki uspeh ovog proleća pod vođstvom selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića, osvajanjem FIBA Lige šampiona.

Jedan od igrača koji je značajno doprineo tom uspehu jeste i srpski centar Dejan Kravić, potencijalni reprezentativac naše zemlje.

On bi ovog leta mogao da bude u centru pažnje i zbog, kako prenosi ''Mozzartsport'', želje Partizana da ga angažuje, dok u isto vreme Đorđević želi da ga zadrži u Virtusu, koji će se prema poslednjim informacijama, sledeće sezone takmičiti u Evrokupu.

Sećate se, Đorđević je još 2014. godine promovisao Kravića u reprezentativca Srbije, ali tada ovaj momak ipak nije uspeo da prođe poslednji ''filter'' za odlazak na Svetsko prvenstvo.

Sada su obnovili saradnju, Kravić je opravdao očekivanja u Virtusu, gde je prošle sezone beležio prosečno 10.9 poena i 5.9 skokova po meču.

Partizan je ovog proleća ostao bez svog najboljeg igrača Džoka Lendejla koji karijeru najverovatnije nastavlja u Žalgirisu, tokom leta će biti neophodno pronaći pravu zamenu, Kravić bi mogao eventualno da odgovori zahtevima, ali je ipak za očekivati i nekog stranca na toj poziciji.

kravic

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke