Zagrli Jokića za utehu, desiće se nešto dobro! Kokoškov razgovarao sa pubikom!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 30.12.2018.
10:09
Izvor: Sportske.net

Denver odneo pobedu iz pustinje, Sparsi sve bolji, Vol završio sezonu...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Bobi Marjanović je ponovo bio starter, ali odigrao tek sedam minuta protiv bivšeg kluba. San Antonio je slavio na Pacifiku protiv Klipsa, srpski centar je ubacio 4 poena, Teodosić ostao van rotacije. Sparsi igraju mnogo bolje u poslednje vreme, Oldridž je sa 38 poena bio enigma za domaće, DeRozan dodao 25, uz 13 skokova i 6 asistencija.

Ovo je pravi San Antonio, posle poluvremena us razneli rivala, dobili peti put u sedam mečeva.

Džamal Marej je bio neverovatan u pustinji, 46 poena protiv Sansa, Jokić je postigao upola manje, 23, ali uz samo tri promašaja. Srbin je imao 9 asistencija i 8 skokova, 3 ukradene lopte, dodao o blokadu, i mada se tim Igora Kokoškova držao dobro, pobeda je otišla u Kolorado.

Mareja muči članak, ali kako je rekao, našao je rešenje, da se manje kreće, a više šutira. Izgleda da je to recept, pogodio je rekord karijre, 9 trojki. Sansi su gubili sa 22 poena u poslednjoj četvrtini, spustili se na posed, ali je onda posao završio Jokić.

"On je moja omiljena igračka, uteha i sigurnost, na kraju utakmice, kada lopta ide kod njega, znam da će se nešto dobro desiti", kaže kouč Meloun, koji je upotrebio termin "sigurnosno ćebe" što je u stvari omiljena igračka, nešto što je zona sigurnosti za svako dete.

Navijač sa tribina je doviknuo Kokoškovu, "Hej Igore, mogli bismo da damo neko slobodno bacanje", naš trener mu je odgovorio, "U pravu si". Sansi su ih izveli 14, dali samo 9.

Stef Kari je sa 25 poena vodio šampiona do pobede na gostovanju u Oregonu. Lilard je ubacio Voriorsima 40, ali nije bilo dovoljno. Klej Tompson nije imao mnogo milosti prema klubu u kome je igrao njegov otac, brojao je do 32, Oregon zove domom, tu je išao u školu. Ovo je bila osveta za poraz Voriorsa od Portlanda prošle nedelje.

Kajri Irving je ubacio 26 poena, imao 13 asistencija u pobedi Bostona u Memfisu, nije bilo lako, ali u finišu je Horford pogodio par trojki, mnogo bolje drugo poluvreme gostiju koji su odlično šutirali u nastavku.

Juta je rasturila Njujork, Gobert je ubacio 25 poena, imao 16 skokova, Dante Eksum na pravi način zamenio Rubija, uz 13 poena, imao i rekordnih 13 asistencija u karijeri. Niksi nemoćni u reketu, 70:26 za Jutu, to je bila prevaga.

Sudar očajnika u Atlanti, Jang je sa 21 poenom i 9 skokova vodio Houkse do 11 pobede u sezoni, Kavsi ostaju najgori tim u ligi, mada je Lari Nens Džunior ponovo odigrao odličan meč, 18 poena, 15 skokova, 7 asistencija, učinak koga se ne bi postideo ni njegov slavni otac. Večiti Vins Karter je ubacio 21 poen.

Vašington je malo prodisao posle pobede nad Hornetsima, iako je Kemba Voker u prestonici utrpao 47 poena Vizardsima. Ipak, to je gorka pobeda za Vizardse, ne samo što imaju loš skor već jer je stigla užasna vest do kraja sezone ostaju bez Džona Vola, svog lidera koji mora na operaciju.

Hjuston je dobio u Nju Orleansu, Harden ne staje 41 poen, 9 skokova, 6 asistencija, natovario je tim na leđa, i Hjuston je posle užasnog starta već pet pobeda iznad 50%. "Bradonja" je prvi čovek od slavnog Oskara Robertsona koji je ubacio 35 poena i imao 5 asitencija u sedam mečeva u nizu.

Milvoki je na matineu dobio Netse, Adetokumbo je napravio tripl-dabl 31 poen, po 10 skokova i asistencija,  Baksi su dozvolili seriju od 14:0 čime se Bruklin vratio u igru, ali su Janis i Kris Midlton stvari doveli na svoje mesto.

Rezultati:

LA Klipers 111:122
Portland - Golden Stejt 105:115
Feniks - Denver 118:122
Memfis - Boston 103:112
Juta - Njujork 129:97
Atlanta - Klivlend 111:108
Vašington - Šarlot 130:126
Nju Orleans - Hjuston 104:108
Milvoki - Bruklin 129:115

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke