Zagrepčani očekuju ''napaljenu'' Zvezdu!

Autor: Beta Beta
sreda 29.04.2015.
22:58
Izvor: Beta

Cedevita večeras vratila nadu u osvajanje šampionskog prstena u ABA ligi, ali njihov trener očekuje da će Zvezda već sutra na terenu izgledati mnogo bolje.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Trener košarkaša Cedevite Jasmin Repeša rekao je da je njegova ekipa večeras zasluženo pobedila Crvenu zvezdu i tako ostala u igri za trofej Jadranske lige.

"Košarkaši Zvezde mentalno nisu bili na nivou kao u prve dve utakmice. Očekujem napaljenu Zvezdu, odlučnu da dobije već ovde u Zagrebu. Ali, daćemo sve od sebe da produžimo seriju", rekao je Repeša na konferenciji za novinare posle utakmice u Zagrebu.

Zvezda je izgubila od Cedevite 72:62, pa sada vodi sa 2:1 u finalnoj seriji Jadranske lige.

"Ako želimo da okrenemo seriju, do kraja ćemo morati da igramo kao u prve tri četvrtine ove utakmice. Zasluženo smo dobili priliku da idemo dalje. Ovo što pre treba da zaboravimo, nemamo prostora za kalkulacije, moramo da izađemo na identičan način kao večeras i što bolje se oporaviti za ovo kratko vreme", kazao je Repeša.

Trener Cedevite je rekao da Zvezda može da se pobedi samo agresivnom igrom.

"Zvezda ne može da se pobedi ako se igra mekše. Oni pre ili kasnije, ako ne stojite na terenu kako treba, naprave brejk i onda je to teško stići", rekao je Repeša.

On je dodao da je kolektivna odbrana nad Bobanom Marjanovićem bila "dosta bolja" nego u prve dve utakmice.

Repeša se nije složio sa trenerom Zvezde Dejanom Radonjićem da je odbrana nad Bobanom Marjanovićem bila pregruba.

"Nije bila pregruba. Imamo mekane igrače, nemamo igrače koji znaju da igraju prljavo, za razliku od Zvezde, koja je mnogo iskusnija. Bili smo nešto agresivniji. Odradili smo solidan posao najveći deo utakmice. Ne samo da je on igrao teže, već i naša udvajanja nisu im proizveli lagane šuteve za tri poena", rekao je Repeša.

Četvrta utakmica igraće se sutra od 20.30, takođe u Zagrebu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke