Zagorac se vraća za Superligu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.03.2017.
13:19
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Mega Leks oglasio se tokom dana kako bi pojasnio situaciju vezanu za status Radeta Zagorca koji je jutros otputovao za Ameriku.

bcmegabasket.net/Ivica Veselinov
bcmegabasket.net/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Krilni košarkaš Mega Leksa Rade Zagorac otputovao je rano jutros za Sjedinjene Američke Države kako bi se što bolje pripremio za početak naredne sezone, odnosno obaveze koje ga čekaju već tokom leta.

Tim povodom tokom dana se oglasio i KK Mega Leks koji je javnosti predočio da će se Rade Zagorac ipak vratiti do početka domaćeg šampionata.

"Rade Zagorac će iskoristiti pauzu do početka Superlige da individualno trenira u SAD, kako bi se što bolje pripremio za narednu sezonu u najjačoj ligi na svetu. Zagorac je jutros otputovao u SAD a njegov povratak se očekuje u drugom delu aprila" navodi se na sajtu Mega Leksa.

Time je otklonjena svaka dilema oko toga da li će trener Dejan Milojević moći da računa na kapitena u borbi za titulu na domaćoj sceni.

Rade Zagorac je prošle sezone izabran kao 35. pik na NBA draftu od strane Bostona da bi odmah potom bio prosleđen ekipi Memfisa.

U dosadašnjem delu sezone Zagorac je u ABA ligi u proseku beležio 15 poena, 6.5 skokova i 2.5 asistencija dok je u Ligi šampiona imao 12.6 poena, 6.1 skok, 2.5 asistencija i 1.8 ukradenih lopti po meču.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke