Zagorac prvi put javno o Partizanu - Evo šta želi i kako trenutno stoje stvari!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.11.2017.
20:45
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Jedan od najperspektivnijih mladih igrača u Srbiji Rade Zagorac konačno je progovorio o mogućnosti da karijeru nastavi u Partizanu.

Beta/ABA liga/Mega Leks/Ivica Veselinov/Ev
Beta/ABA liga/Mega Leks/Ivica Veselinov/Ev

Povezane vesti

Gostujući u emisiji "U obruču" na televiziji Arena Sport Rade Zagorac je odgovorio na pitanja vezana za nastavak njegove karijere.

Bivši košarkaš Mega Bemaxa letos je dogovorio saradnju sa Memfisom ali je uoči početka sezone otpušten od strane ove NBA franšize.

"Ne mogu da kažem da nisam iznenađen što je pristup medija od samog starta bio prilično hiperboličan, bilo je svakakvih pisanja. Mogu da kažem da sam pokušavao da ostanem van svega toga ali kada oko sebe imate ljude koji prate sport ne možete da se isključite iz svih tih priča", počeo je Zagorac.

Kako je u prethodnom periodu bilo mnogo priče o tome da će se priključiti Partizanu krilni košarkaš je odlučio da otvoreno progovori o tom pitanju.

"Prva koja pada na pamet je Partizan. Što se tiče Partizana... (smeh) Prvi put javno kažem da sam imao želju da zaigram za Partizan, to je dečačka želja. Uvek su bile tri želje, prva Partizan, druga reprezentacija i treća je bila NBA liga. Po površinama druge dve sam zagrebao, prvu i dalje imam priliku da ostvarim" rekao je Zagorac.

Osim toga što je priznao da od malena sanja da obuče Partizanov dres Rade Zagorac je rešio da otkrije i kako trenutno stoje stvari kada je prelazak u crno-beli tabor u pitanju.

"U ovom trenutku ne mogu da kažem šta se dešava. Nalazimo se u nekoj vrsti sive zone, početni pregovori su bili ostvareni, moja želja je bila nesporna. Ni u jednom trenutku finansijski aspekt nije imao nikakvu važnost, to mi nije bio prioritet. Neke druge stvari su deo pregovora i ja ne mogu da kažem ništa više o tome. Apsolutno je sve do mog agenta i uprave Partizana da nađu zajedničko rešenje. Ja se iskreno nadam da će pronaći ali to je sve što u ovom trenutku mogu da kažem", dodao je Zagorac.

Na pitanje da li može da se konstatuje da je Partizan najbliži njegovom potpisu Zagorac je rekao sledeće.

"Ja zaista ne mogu to da kažem... Jutros sam imao jednu ideju kako ću nastupiti u emisiji, sada imam drugu... To je sve stvar pregovora, dosta je fleksibilno, sutradan će već možda biti drugačija situacija. Važno je da obostrana želja postoji i ja se iskreno nadam se da će se najbolje rešenje pronaći", zaključio je Zagorac.

Informacija do koje je naš portal došao tokom dana vezana je za tok pregovora i činjenicu da dve strane ne mogu da nađu zajednički jezik oko dužine ugovora koji bi trebalo da bude potpisan.

Crno-beli žele da osiguraju zaradu i zbog toga insistiraju na ugovoru od dve ili tri godine dok druga strana želi ugovor do kraja tekuće sezone.

Videćemo da li će Miško Ražnatović i čelnici crno-belih naći zajednički jezik a sada je više nego jasno da želja igrača nije sporna i da on želi u klub iz Humske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Tuesday, 14.11.2017
09:56

Bogu hvala. Kraj sapunice na vidiku. A i videce se sve ono o cemu sam ranije pisao: strasna greska i jedne i druge strane. Dobro je samo to sto cu da se smejem na pokusaje sirotinje da opravda kako ima 400k za platu jednog igraca a ceo preostali tim je spakovan u ostatak budzeta od 700k :D

avatar
Realni Arthur
Monday, 13.11.2017
22:54

Rade, sve je ok, jasan si bio, znaci pregovora sa Zvezdom ove godine nije bilo, sto znaci jedino ponuda Partizana je na stolu. Grobari ne lozite se mnogo, decko je bio korektan, a sta ce i gde ce drugo? Pa nece valjda ponovo u Megu, ali zapamtite, Misko se pita ima da vas odere i ako ste vec dosta klimavi, pocevsi od ugovora, koji ce 100% da bude jedna godine, pa primanja, pa prodaja istog od strane Miska sa minimalnom zaradom Partizana, ako uopste bude nesto. Sve u svemu ovom decku je potrebna podrska, i nadam se da ce posle nekog moralnog pada i neuspeha u NBA, narocito ako se racuna kako su uspeli drugi prim.aut Nurkic, Jokic, ....! Raade glavu gore, zelim ti sve najbolje gde god igrao, Partizan, Mega ili neki treci klub, pozz od Zvezdasa

avatar
Don Kihot
Monday, 13.11.2017
22:47

Voli partizan uz uslove... Ako nije finansijski aspekt a šta je? Potpisi ugovor pa da partizan uzme pare, kao sto su u Zvezdi prošle sezone to uradili Jović i Gudurić pa smo uzeli pare za njih a ne kao ameri što dodju da imaju minute pa sledeće sezone uzmu sve pare sebi. Imaš garantovano mesto u prvoj petorci, šta još treba? Voliš partizan, poštujem to, ali hoćeš promociju preko njega pa im onda i vrati to. nNe služe ni Zvezda ni partizan za lične promocije nego za promociju srpske košarke i srpskoga naroda i moraju od nečega da se izdržavaju.

avatar
predrag3
Monday, 13.11.2017
23:21

Svaka cast na komentaru, navijac sam Partizana a sve si u pravu sto si napisao...

avatar
DR DRE
Tuesday, 14.11.2017
12:24

Slikari naivci.

avatar
36 Dado
Monday, 13.11.2017
22:39

Pa danas svako pametan navija i decacki mu je san Partizan.Mislim pa nece mi biti izmisljeni klubcici decacki san o boze dragi

avatar
Old_school
Monday, 13.11.2017
22:31

Brze, jace, bolje...Partizan!

avatar
gmarkovic
Monday, 13.11.2017
22:29

Da li iko ovde zna kako je igrao Zagorac u Memfisu na priprema? Igrao je divlje (kao sto mu i traze) ali ne sa procentom suta od 20-30%. Kome treba krilo koje ne moze bacanje da ubaci? Isti igrac kao Dangubic. Sut katastrofa, skocan i moze da igra jaku odbranu ali nema fizikalije kao Dangubic. Partizan ce ovim transferom totalno ugusiti Marinkovica. Decko je 4 godine samo talenat i nista vise. Bolje da su na vreme isplatili Dzounsa i njega doveli i imali bi vrhunsku 4 a to im je mnogo potrebnije. Zagorac ce biti katanac...

avatar
Nicklas Bendtner
Monday, 13.11.2017
23:58

Zagorac ima neuporedivo bolji sut od Dangubica i kompletniji je igrac.

avatar
Nicklas Bendtner
Tuesday, 14.11.2017
19:22

Po tome sto Dangubic obruc ne moze pogoditi osim u slucaju kad je sam.

avatar
gmarkovic
Tuesday, 14.11.2017
13:05

Po cemu si to zakljucio? Sto je imao u Americi na pripremama 25% sut iz igre? Jel po tome? Decko je u aprilu otisao da se sprema i nista nije uradio.

avatar
soru
Tuesday, 14.11.2017
01:26

ti si sad stvarno rekao da je dangubic bolji igrac od zagorca?

avatar
Grobar977
Monday, 13.11.2017
22:29

Koliko sam cuo, on je vec potpisao ugovor i sutra ce sve biti zvanicno. Ugovor ce na kraju biti na dve godine. Iskreno bilo bi dobro da odigra i do kraja sezone ali svakako za buducnost kluba i situacije dvogodisnji je ipak logicnije resenje a i on je mlad tako nema potrebe da se zuri. ZAGORE DOBRODOSAO! Pokazao si da si COVEK A NE BROJ!

avatar
Ponos Srpskog naroda
Monday, 13.11.2017
22:15

Dodji Rade u Partizan,dodji u najveci klub u Srbiji i ispuni svoje decacke snove koje ce ti omoguciti,da pored toga sto ces imati priliku da igras za ubedljivo najveci KK u Srbiji,imaces i dobru odskocnu dasku za NBA.Ostvari svoje snove,klub kakav je Partizan se ne propusta,mozes igrati po megama,zvezdama i tako tim koledzima u NBA,ali jedan je Partizan!

avatar
3x3
Monday, 13.11.2017
23:59

Ispadanje u EuroKupu vec u prvoj fazi nikad nije bila i ne moze da bude odskocna daska.

avatar
Realni Arthur
Tuesday, 14.11.2017
00:11

Ponosu, ako pricas o istoriji, skidam kapu, a sto se tice zadnjih 4 godine, pa duso moja vas nema nigde, trenutno stanje, mizerija, dugovi, nema organizacije, a jos nema pravo da se registruju kosarkasi jer vam i dule sprema optuzbu pa snadjite se, A reci mi molim te kako ce iz Partizana u NBA, kolko ja znam to dosada jedino iz Mege se ide tamo, a od tvog propalog kluba nema vajde, eurokup, sprdaju se svi redom, nazalost. Zvezdi definitivno ne treba, pa zato i nije ni bilo razgovora, a uostalom, videcemo kako ce se na kraju godine zavrsiti, za vas znam al za Zvezdu kazem, jer nisu dominantni kao proslih tri godine, mada, suma sumarum Zvezda uzima Kup radivoje Koraca, ABA ligu a na kraju slag na tortu i Sprsko prvenstvo. A vi ponosu, uzivajte u History channel, (doduse kao mi do ove godine u fudbalu, ali i tamo se oporavljamo)

avatar
Emperador(2018)
Monday, 13.11.2017
22:15
avatar
jfvr
Monday, 13.11.2017
22:03

Проблем највећи....Мишко је менаџер Вањи и Андрићу,доласком Загорца један од ове двојице скоро уопште неће играти....Боље Загорац,него Андрић

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Monday, 13.11.2017
21:55

Nemoj samo da zagrebes po trecoj zelji nego je cvrsto i oberucke zgrabi!

avatar
Sixers forever
Monday, 13.11.2017
21:50

Mislim.... pa za koga bi drugog!?