Zagorac posle pobede posebno naglasio JEDNU REČ!

Autor: Beta Beta
utorak 09.10.2018.
23:45
Izvor: Beta

Košarkaš Partizana Rade Zagorac rekao je večeras da ga raduje reakcija njegovog tima u drugom poluvremenu meča protiv Zenita.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana ostvarili su večeras prvu pobedu u Evrokupu, pošto su u Beogradu slavili protiv Zenita iz Sankt Peterburga sa 89:82 u drugom kolu Grupe C.

"Sjajna pobeda. Videli ste i sami, toliko pominjan rast ekipe se pokazuje kao nešto što je realno", rekao je Zagorac novinarima posle utakmice.

"Posle prvog poluvremena koje je možda energetski i mentalno nije bilo najsjajnije, gde smo možda malo bili šokirani koliko su oni fizički spremi i jaki, kao da smo se celo prvo poluvreme prilagođavali tome... Imali smo dobar razgovor u svlačionici i usledila sjajna reakcija, vraćanje u utakmicu, i na kraju smo zaslužili sreću svojim zalaganjem", rekao je Zagorac.

Zagorac je bio taj koju je "povukao" ekipu u trećoj četvrtini.

"Ekipa je nešto što moramo uvek da pominjemo, nikako pojedinac, izbacila me je ekipa. Četvrtu četvrtinu su uzeli neki drugi momci u svoje ruke. Jedina reč koja treba da se istakne je tim. Sjajna reakcija na koju sam ponosan", rekao je Zagorac.

"Trener uvek apostrofira da je poslednjim zviždukom utakmica završena, idemo dalje, gledamo Mornar. Odlika velikih ekipa je da ne slavi previše u pobedama, i da ne tuguje previše u porazima", dodao je Zagorac.

Na pitanje koliko puta "izgori" na ovakvim utakmicama, Zagorac je odgovorio: "Deset puta".

Usledilo je i pitanje ko ga "gasi" u takvim momentima.

"Gagić me gasi, on je tu neki glas razuma", rekao je Zagorac.

Novinare je zanimalo i šta je, po njegovom mišljenju, limit ove ekipe Partizana.

"Najveći kvalitet ove ekipe je nepoznavanje limita, mladi smo, niko ne zna koje su granice. Mi moramo da radimo na tome da svaki put taj stepenik dižemo malo više. Dokle će to doći, ja se nadam na neke velike visine koji će značiti velike uspehe", zaključio je Zagorac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke