Zagorac gleda i stranu protivnika, njima je pobeda imperativ!

Autor: Beta Beta
utorak 29.10.2019.
16:54
Izvor: Beta

Rade Zagorac zna kako do pobede na strani.

kkpartizan.rs/Emilija Jovanović
kkpartizan.rs/Emilija Jovanović

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Rade Zagorac rekao je da njegova ekipa mora dobro da se pripremi za utakmicu protiv Limoža, pošto želi i petu pobedu u Evrokupu i dobru situaciju za nastavak takmičenja.

"Francuske ekipe igraju na sličan način. Imaju mnogo stranih igrača, koji se upotpunjavaju atleticizmom, ritmom i brzinom domaćih igrača. Limož ima dobru publiku, to je veliki klub koji ima veliku istoriju. Sve to ih čini veoma nezgodnim. Verovatno ne pretenduju na najviši plasman u Evrokupu, ali svakako treba da imamo respekt", rekao je Zagorac, preneo je sajt Partizana.

Košarkaši Partizana igraju u sredu od 19.15 u Francuskoj protiv Limoža, utakmicu petog kola Grupe B u Evrokupu. Crno-beli su jedina neporažena ekipa u takmičenju.

"Ukoliko pobedimo, ova utakmica će nama doneti pet utakmica bez poraza i prijatnu situaciju za nastavak takmičenja. Oni imaju 1/3 i ovo je verovatno jedna od poslednjih utakmica gde mogu pojure viši plasman. Sve to njima ide u prilog, a nama daje veliki znak uzvika da treba da se pripremimo kako dolikuje", naveo je Zagorac. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke