Zagorac: "Da se revanširamo Krki za poraz iz prvog dela sezone"

Autor: Beta Beta
četvrtak 02.02.2017.
21:12
Izvor: Beta

Košarkaš Mega Leksa Rade Zaograc rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Krke pokušati da joj se revanšira za poraz iz prvog dela sezone u Jadranskoj ligi.

aba-liga.com/Karpos Sokoli/Igor Panevski
aba-liga.com/Karpos Sokoli/Igor Panevski

Povezane vesti

"Pred nama je možda i najvažnija utakmica u sezoni. Igramo protiv Krke koja se nalazi u dobroj formi i koja je pobedila u poslednja dva meča u ABA ligi i napravila dobar iskorak ka opstanku. Pobedili su nas i u prvom delu sezone u Sremskoj Mitrovici, što će nas dodatno motivisati da pokušamo da se revanširamo i da dodjemo do važne pobede", rekao je Zagorac za klupski sajt.

Mega Leks u subotu od 17 časova u Novom Mestu igra protiv Krke, u takmicu 21. kola Jadranske lige.  Obe ekipe se bore za opstanak u regionalnom takmičenju. Mega zajedno sa MZT-om i Zadrom ima šest pobeda i 14 poraza, a Krka ima pobedu više.

Trener Mege Dejan Milojević ni u predstojećoj utakmici neće moći da računa na povredjene Radovana Đokovića, Stefana Glogovca i Ognjena Čarapića, a neće biti spreman ni Predrag Samardžiski. Radosav Spasojević ima stomačni virus i njegov nastup je neizvestan.

"Očekuje nas meč sa Krkom, jednim od glavnih konkurenata u borbi za opstanak. Samim tim, o važnosti ovog duela je izlišno govoriti. Zdravstvena situacija u ekipi nije idealna imajući u vidu da se (Marko) Tejić još vraća iz povrede a da Spasojević ima stomačni virus. U kakvom god sastavu da se suprotstavimo, moramo od početka da odigramo agresivno u odbrani i da ne dozvolimo prazne minute kao u nekim prethodnim mečevima", rekao je Milojević.

"Dobro smo radili na treninzima, nadam se da ćemo uspeti to da predočimo na terenu. Želimo da se revanširamo Krki za poraz u Sremskoj Mitrovici i sebi bar malo olakšamo borbu za opstanak", dodao je on.

Mega i Krka su do sada sedam puta igrali u regionalnom takmičenju uz četiri pobede srpskog tima. U poslednjoj utakmici, u prvom delu ove sezone Krka je pobedila sa 96:95.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mosala1983
Thursday, 02.02.2017
22:32

Напред Загор. Оспоравају те зналци који су чули само за два клуба исто као Јокића ономад. Показаћеш од каквог си метријала саткан.