Zadrani najavljuju pobedu nad Partizanom

Autor: Beta Beta
sreda 03.01.2018.
17:42
Izvor: Beta

Pred svojim navijačima nisu uspeli da savladaju crno-bele, ali od tada su se mnoge stvari promenile.

BETAPHOTO/ABA liga/Cibona/Picasa
BETAPHOTO/ABA liga/Cibona/Picasa

Povezane vesti

Trener košarkaša Zadra Aramis Naglić rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Partizana važna za njegovu ekipu, ali je istakao da neće biti ključna.

"I nama i njima je to važna utakmica, ali nije ključna, do kraja je još puno bodova koji će određivati konačni plasman", rekao je Naglić.

Košarkaši Zadra sutra gostuju Partizanu u utakmici 15. kola ABA lige.

Zadar je trenutno peti na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom od sedam pobeda i isto toliko poraza, dok je Partizan na sedmom mestu s učinkom od šest pobeda i osam poraza.

"Iako je Partizan u nešto slabijoj formi poslednje vreme, to je izuzetno neugodna ekipa. Imaju dva odlična Amerikanca, pa Marinkovića i Andrića koji su odlični šuteri, iskusnog Veličkovića i dobru klupu. Svoju priliku vidimo u jednoj čvrstoj utakmici, a s obzirom na našu formu možemo se nadati pobedi", rekao je trener Zadra.

Košarkaš Zadra Ive Ivanov naveo je da je pred njegovom ekipom teška i zahtevna utakmica.

"Radi se o napadački možda najboljoj ekipi ABA lige. Ipak, smatram da imamo realne izglede da se nadamo pobedi, s obzirom na dobre igre u poslednje vreme. Pozitivnu seriju želimo da nastavimo u Beogradu", rekao je Ivanov.

Utakmica se igra sutra od 17.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 03.01.2018
22:08

Bas je ovo postalo bzz,sad se skoro svi nadaju pobedi protiv Partizana u Beogradu. Ne samo da se nadaju nego i veruju da su bolji. Prije samo nekoliko godina,vecina klubova u Beograd nije no dovodila najjace sastave jer su znali da ce svakako ubedljivo izgubiti pa su tako igrace cuvali za sledece utakmice. A sad.....Olimpija,Mornar...ko je sledeci

avatar
babaroga
Thursday, 04.01.2018
13:53

Delimicno si u pravu. I sada ne dovode svi najjace sastave u Bg