Zadrani hvale Zvezdu

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.11.2017.
22:05
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Posle meča im je ostalo da čestitaju boljem rivalu.

BETAPHOTO/ABA liga/Cibona/Picasa
BETAPHOTO/ABA liga/Cibona/Picasa

Povezane vesti

Iako su u prvom poluvremenu nagovestili da bi mogli da naprave problem aktuelnom šampionu, u nastavku je sve došlo na svoje mesto, Zvezda je napravila preokret i na kraju slavila sa ubedljivih 88-76.

Posle utakmice, trener Zadra Aramis Naglić pohvalio je crveno-bele, ali ni smojim igračima nije imao mnogo toga da zameri.

''Nije se lako nositi s 'atletikom' i agresijom koju ima Crvena zvezda. Prvo poluvreme smo odigrali jako dobro, imali smo dobar šut uz dosta solidnu odbranu i to je rezultiralo našim vođstvom. Treća četvrtina je bila ključ, tu smo pali, jednostavno nam nedostaje trunka energije i rekao bih bezobrazluka da do kraja ostanemo u utakmici protiv ovakvih protivnika.

Sve u svemu, odigrali smo dobru utakmicu, ali mi je žao što je nismo doveli u neizvesnu završnicu. Čestitam Zvezdi, bili su bolji i mi se moramo okrenuti novim izazovima. Moji dečki su dali sve od sebe, odigrali poštenu utakmicu i ne mogu im ništa prebaciti'', istakao je Naglić.

Slično razmišlja i košarkaš Zadra Lovre Bašić, koji i pored poraza vidi razlog za optimizam kada je u pitanju nastavak sezone.

"Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi. Pružili smo dobru igru, pogotovo u prvom poluvremenu. U nastavku smo ostali bez snage i nismo mogli pratiti njihov ritam. Oni su veoma kvalitetna ekipa koja je znala kazniti svaku našu grešku. Ipak, ohrabruje me da puno bolje izgledamo iz utakmice u utakmicu i ovako moramo nastaviti", poručio je Bašić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke