Za rubriku verovali ili ne - Budućnost odavno nije izgubila meč ABA lige u "Morači"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.04.2018.
12:45
Izvor: Sportske.net

Pisali smo u sredu o tome kakav je skor Podgoričana u svim takmičenjima kada igraju na domaćem terenu, ali statistika deluje još impresivnije ukoliko se posmatraju samo mečevi u ABA ligi.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Sutra je na programu treća utakmica finalne serije plej-ofa ABA lige, a kako je posle dva meča u Beogradu rezultat nerešen jasno je da će pobednik stići do "meč lopte".

Budućnost je u prvom susretu napravila "brejk", Zvezda je izjednačila u drugom, a sutra je na programu prva od dve utakmice u hali "Morača".

Zbog toga je interesantno videti kako Budućnost igra na domaćem terenu o čemu je i bilo reči juče OVDE!

Pošto smo u pomenutoj vesti pisali rezultatima Podgoričana na domaćem terenu u svim ovosezonskim utakmicama na domaćem terenu.

Statistika je još ubedljivija ukoliko se eliminišu evropske utakmice. Na mečevima ABA lige Budućnost ne zna za poraz u "Morači" već 480 dana!

Poslednji poraz u Podgorici, na mečevima regionalnog šampionata Budućnosti je nanela Cedevita 18. decembra 2016. godine!

To znači da je Budućnost uspela da naniže dvadeset pobeda u "Morači" na utakmicama regionalnog šampionata i to samo govori koliko će Zvezdu čekati težak posao u naredna dva meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke