"Vukovi" bez Bjelice lako sa Sansima, Bulsi i Hit odigrali četvrtinu za pamćenje

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.11.2017.
23:43
Izvor: Sportske.net

Večeras su na programu bila dva "matine" duela u okviru NBA lige, pobede ostvarili Minesota i Majami.

Beta/AP Photo/Hannah Foslien
Beta/AP Photo/Hannah Foslien

Povezane vesti

Minesota Timbervulvsi savladali su Finiks Sanse u svojoj dvorani, na kraju je bilo 119-108 za favorizovanu ekipu iz Mineapolisa.

Minesota je vodila tokom čitavog meča, Sansi im ipak nisu dozvoljavali da se odlepe, ali bez Bukera jednostavno nisu mogli da računaju na pobedu u "Target centru".

Imali su kratko sredinom drugog kvartala Sansi i prednost od četiri poena, ali to su "Vukovi" preokrenuli do kraja četvrtine i do kraja držali prednost u svojim rukama, sve je bilo jasno sredinom poslednje četvrtine kada su Vulvsi došli do viška od 18 poena.

Minesotu je do 12. trijumfa (12-8) predvodio Karl-Entoni Tauns sa 32 poena i 12 skokova, pratili su ga Džimi Batler sa 25 poena, Vigins sa 21, Taž Gibson sa 16 uz 14 skokova, dok je dvocifren bio i Gorđi Đeng sa 11 poena.

Sanse (7-14) je predvodio bivši košarkaš Baskonije i Panatinaikosa Majk Džejms sa 26 poena, pratili su ga Voren sa 18, Troj Denijels sa 13 i Tajson Čendler sa 12 poena.

Dzos Ricardson Kris Dan Majami Cikago

Daleko neizvesnije je bilo u "Vetrovitom gradu", gde su Bulsi ugostili Majami, a gosti su ipak izvojevali pobedu. Na kraju je bilo 93-100.

Prvi kvartal je bio težak za gledanje, Bulsi su taj period igre dobili sa neverovatnih 13-7.

Ipak, Majami se budi u nastavku, preokreću rezultat i sa tri poena viška odlaze na odmor.

Istu prednost su zadržali i nakon treće četvrtine, u poslednjoj deonici su uspevali da odole naletima Bulsa, te su na kraju upisali zaslužen trijumf.

Majami je predvodio sjajni Dragić sa 24 poena, pratili su ga Vejn Elington sa 19, Džejms Džonson sa 15, zatim Vajtsajd sa 11 poena i 10 skokova, kao i Keli Olinik sa 10 postignutih poena.

U poraženom sastavu 24 poena Džerijana Grenta, 15 je dodao Džastin Holidej, 14 uz 13 skokova Denzel Valentajn, dabl dabl je upisao i Markanen sa 11 poena i 10 skokova, dok je dvocifren bio i Robin Lopez sa 10 poena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke