Vukoičić se vraća u Megu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.06.2016.
13:41
Izvor: Sportske.net

Košarkaški stručnjak koji je sedeo na klupi Mega Leksa u vreme dok je klub nosio naziv Mega Vizura dogovorio je saradnju sa osvajačem "Kupa Radivoja Koraća".

mkd.mk
mkd.mk

Povezane vesti

Košarkaški klub Mega Leks odlučio je da obnovi saradnju sa Vladom Vukoičićem koji je ulogu šefa stručnog štaba obavljao u sezoni 2010/2011 kada je ABA ligaš nosio naziv Mega Vizura i takmičio se u Košarkaškoj ligi Srbije.

Bivšem treneru Crvene zvezde Telekom ponuđena je klupa juniorskog sastava Mega Leksa i funkcija direktora mlađih kategorija što je Vukoičić prihvatio.

Sa Vladom Vukoičićem na mestu direktora mlađih kategorija Mega Leks nastavlja da razvija svoj sistem koji ima za cilj promociju što većeg broja mladih i talentovanih igrača.

Podsećamo da je Vlada Vukoičić pre tačno 10 godina doneo FMP-u titulu u Regionalnoj ligi i vodio taj klub do polufinala ULEB Kupa u sezoni 06/07, a trenerski zanat je pekao kod Ace Petrovića i Vlada Đurovića.

Svoje iskustvo u radu sa mlađim kategorijama koje je stekao na početku trenerske karijere iskoristio je na najbolji mogući način 2007. godine kada je juniorsku reprezentaciju Srbije vodio do zlatne medalje na Evropskom prvenstvu.

Bila je to generacija u kojoj su igrali Miloš Teodosić, Milenko Tepić, Vladimir Štimac, Ivan Paunič, Dragan Labović i drugi, a Vlada Vukoičić je tada obavljao selektorsku funkciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke