Vujoševiću stiglo izvinjenje iz Podgorice!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.03.2015.
22:38
Izvor: Sportske.net

Dan posle sinoćnjeg košarkaškog derbija u poslednjem kolu ABA lige, KK Budućnost Voli oglasio se zvaničnim saopštenjem u kome se ograđuje od uvreda koje su sa tribina bile upućene treneru Partizana i pojedinim košarkašima crno-belih.

Beta/SašaĐorđević/Dr
Beta/SašaĐorđević/Dr

Povezane vesti

Podsetimo, u veoma uzbudljivoj utakmici, Budućnost je posle velikog preokreta u finišu meča, savladala Partizan sa 85-79 i izborila se za drugo mesto pred plej-of ABA lige.

Ali, utakmicu su obeležili i pojedini incidenti poput ''bliskog susreta'' kapitena Partizana Dragana Milosavljevića sa nekim od navijača domaćeg kluba, ali i uvrede na račun trenera Partizana Duška Vujoševića i jednog od najboljih igrača crno-belih Saše Pavlovića.

Posle svega, klub iz Podgorice je u ponedeljak uveče uputio zvanično izvinjenje treneru Partizana Dušku Vujoševiću, ograđujući se pritom od postupaka ''neodgovornih pojedinaca''.

"Povodom pojedinačnih ispada, te neprimerenih postupaka neodgovornih pojedinaca, tokom velikog sportskog događaja, utakmice Budućnost - Partizan, a koji su se odnosili na trenera Duška Vujoševića, koristimo ovu priliku da odbacimo svaku povezanost sa istim i uputimo izvinjenje gospodinu Vujoševiću.

Košarkaški klub Budućnost Voli preuzeo je sve moguće mere da svi učesnici derbija budu bezbedni. Žalimo zbog incidenta i  neprijatnosti koje su sa tribina upućene gospodinu Vujoševiću, te još jednom odbacujemo bilo kakvu mogućnost povezanosti konkretnog incidenta sa našim klubom.


Tradicionalno gajimo dobre odnose sa svim klubovima ABA lige, kao i klubovima u Crnoj Gori. Želimo da tako i ostane'',
kaže se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke