Vujoševiću, dokle više?

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.10.2014.
20:37
Izvor: Sportske.net

Umesto da večeras u prvom planu bude napredak u igri Partizana u odnosu na dosadašnje mečeve, trener crno-belih Duško Vujošević ponovo je sve bacio u senku svojim ponašanjem u finišu meča sa Hapoelom.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaši Partizana večeras su konačno podsetili na bolja vremena, bili su ravnopravan,  ako ne i bolji rival od Hapoela večeras u Jerusalimu, ali su na kraju ipak poraženi sa 82-79.

Izraelci su poenima Kičena u poslednjoj sekundi uspeli da dođu do pobede, ali bez obzira koliko ovaj poraz boleo sve kojima je Partizan u srcu, bez obzira da li je Mihajlo Andrić napravio grešku, ponašanje trenera crno-belih Duška Vujoševića je ponovo izazvalo oštre reakcije odmah po završetku meča.

Svi se dobro sećamo završnice prošle sezone i onog šokantnog detalja na meču Partizan - FMP, kada je Vujošević uhvatio za vrat Bogdana Bogdanovića, a večeras umalo nije ponovio bukvalno isto to sa pomenutim Andrićem.

Trofejni stručnjak je u naletu besa krenuo rukom ka vratu svog igrača, ali za razliku od Bogdanovića, Andrić je prošao ''samo'' sa blažim kontaktom.

U prilogu možete pogledati taj detalj, ali je zaista neprimereno da stručnjak takvih kvaliteta i rezultata koje je ostvario sa crno-belima, može sada sebi da dozvoljava ovakve ispade.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke