Vujošević: ''Sve pohvale igračima, hvala navijačima!''

Autor: Beta Beta
subota 10.01.2015.
23:49
Izvor: Beta

Posle izborenog trijumfa u veoma neizvesnom meču sa Olimpijom, trener Partizana Duško Vujošević imao je samo reči hvale i za svoje izabranike, ali i za veliki broj navijača na tribinama.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević pohvalio je večeras svoje igrače posle pobede nad Olimpijom u Jadranskoj ligi, a ocenio je i da je situacija sa povredama bila teža nego pred duel sa Cedevitom u prošlom kolu.

Partizan je pobedio Olimpiju sa 81:74 u 17. kolu Jadranske lige i tako došao do 10. pobede, dok je Olimpija ostala na osam trijumfa.

"Ovo je jako važna utakmica za nas. Moram da kažem da ova publika, u ovakvom broju i sa ovom energijom, koja nije srazmerna važnosti meča... Znam da smo mnogo toga zajedno uradili svih ovih godina, i vidim da prepoznaju situaciju u kojoj je klub i da su uz nas kada je najteže, a to je velika obaveza", rekao je Vujošević.

Partizan je utakmicu rešio tek u poslednjem minutu, a igrao je sa igračima koje su mučili zdravstveni problemi.

"Stvarno je komplikovana situacija sa vraćanjem iz povreda. Čak je bila komplikovanija sad nego pred Cedevitu. Aleksandar Pavlović nije imao kontakt cele nedelje... Dobio je udarac protiv Cedevite, što nije ništa ozbiljno, ali smanjuje pokretljivost vrata i sigurno nije prijatno. Milenko Tepić je imao trening i po posle teškog spazma i tek se vraća u meč", kazao je Vujošević.

Trener crno-belih je kazao da je zbog svega toga bilo očekivano da Olimpija igra agresivno na poziciji plejmejkera i da je zato morao da reaguje "rizičnim" izmenama.

"Olimpija je igrala jako dobro, rasterećeno, sa Markom Marinovićem koji je izvanredan borac i koji ne podleže pritisku atmosfere i to prenosi na saigrače... Velika zahvalnost publici i sve pohvale igračima na borbenosti. Bilo je jako dobrih stvari", kazao je trener crno-belih.

On je posebno pohvalio Nikolu Milutinova zato što je pogodio oba penala u neizvesnoj završnici, iako se pre toga mučio sa slobodnim bacanjima, kao i Milana Mačvana, ali i ostatak tima.

Trener crno-belih kritikovao je ponovo dnevni list Blic i kazao je da ponovo "dobija prozivke" iz "komšijskog tabora", ali da na njih neće odgovarati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan
Sunday, 11.01.2015
01:05

Hvala tebi za sve i da te zdravlje sluzi da jos dugo vodis nas Partizan :) I daj tog pleja vise da osvojimo sve :)