Vujošević posle poraza: ''Igokea dobro igra...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.11.2014.
23:09
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Partizan je pre nekoliko dana u Izraelu najavio uspon forme, ali je večeras u Laktašima doživeo novi poraz u ABA ligi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Bez obzira na činjenicu da crno-beli još uvek nisu kompletirali tim za tekuću sezonu, navijači crno-belih su svakako očekivali bolje vesti iz Laktaša.

Umesto da potvrde da iz je forma u uzlaznoj liniji, košarkaši Partizana su večeras upisali već četvrti poraz u regionalnoj ligi i vrh tabele im je sve dalje...

Posle utakmice, trener Partizana Duško Vujošević je izneo pohvale na račun domaćina, naglasio da su oni bili rasterećeniji i odmorniji od crno-belih, ali da u tome ne traži nikakvo opravdanje.

''Čestitam Igokei na pobedi. Olako smo gubili prednost i puštali domaćinu serije. Igokea dobro igra, posebno utakmicu sa Cedevitom u Zagrebu, kada su bili na jednoj lopti do kraja, bio dovoljan signal upozorenja.

Bili su rasterećeniji, prepoznavali su bolje momente kada se lomi utakmica, imali su bolju preciznost iz otvorenih pozicija i ja im čestitam iskreno. Ekipe koje igraju domaće takmičenje su u prednosti u odnosu na one koje, kao mi, igraju na dva fronta. Međutim, to ne može da bude opravdanje, pogotovo nama'',
istakao je Vujošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke