Vujošević posle novog neuspeha: ''Nismo u obdaništu!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.03.2017.
17:23
Izvor: Sportske.net

Iskusni stručnjak sinoć sa Limožom doživeo 13. poraz ove sezone u francuskoj LNB ligi i dodatno se udaljio od mesta koja vode u plej-of.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Podsetimo, Limož je na svom terenu poražen od Pariz Levaloe sa 84:76, iako je na ulasku u poslednju četvrtinu domaći tim imao čak 11 poena prednosti.

Posle ovakvog epiloga, Limož je na 10. mestu na tabeli sa skorom 11-13, ali do početka plej-ofa ima još deset kola da se odigra, što Vujoševiću daje nadu da će se njegov tim ipak naći među osam najboljih.

''Ne mogu da kažem da se ne borimo, ali smo propustili veliku priliku da dobijemo ovu utakmicu. Kada smo imali 11 poena više na kraju trećeg kvartala, Džejson Rič je napravio četiri greške.

Trebalo je da napravimo razliku, a mi smo prestali da se branimo i oni su ostvarili seriju 21:2. Sano jedan igrač, Klemen Prepelič je imao odgovor na ovo.

Ipak, ima još dosta utakmica, veoma je važno da posao nije završen.

Pobednici žive u sadašnjosti, a gubitnici u prošlosti i budućnosti.

Mi ne bi trebalo da razmišljamo šta će se desiti na kraju sezone, već svako mora da preuzme svoj deo odgovornosti. Nismo u obdaništu!

Moramo dobro da radimo na treninzima i da onda pružimo svoj maksimum tokom 40 minuta igre'',
zaključio je Vujošević posle meča.





Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Tuesday, 28.03.2017
19:24

No comment za ovo vase malopre, pokusacu drugacije. Previse ga kosta ta jezicka barijera, mislim da mu je ona oduzela bar 30 posto u karijeri...

avatar
X
Tuesday, 28.03.2017
18:44

A, ovaj, Zvezda nema bivse trenere o kojima mozete da pisete svaki dan?

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 28.03.2017
20:37

Iskreno jel bi neka vest o Zvezdinom bivsem treneru (Vukoicic. Lazic, Pesic (mozda), Nikitovic, Trifunovic, Uvalin,...) izazvala tolko interesovanje, kao vesti o Vujosevicu?