Vujošević ponovo o "lošim đacima", nagoveštaj pojačanja!

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 20.07.2014.
11:30
Izvor: Novosti.rs

Trener Partizana Duško Vujošević je u intervjuu za "Novosti" ponovo govorio o "lošim đacima", borbi koju vodi svakodnevno, ali je nagovestio i pojačanja koje će Partizan dovesti!

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Partizan je ponovo odbranio titulu šampiona Srbije, pobedom u finalu nad večitim rivalom, ali po završetku sezone otvorena je "Pandorina kutija" - mnogi problemi izašli su na videlo, klub se suočio sa potencijalnim tužbama igrača zbog neisplaćenih zarada, mnogi su i napustili Partizan...

"Nije prvi put da krećemo od početka. Svaki početak podmlađuje. Zdravstveno sam spreman i oran za novu borbu. Osnovno je da napravimo potencijal tima po talentu kao kod prethodnih generacija. Želim da ostanu Tepić i Dalo.

Veoma je važno da i Milosavljević bude tu, da se oporavi i da svojim zaraznim poštenjem i borbenošću utiče na vaspitanje ekipe. Velika želja je Dangubić. Ostaju Andrić, Šalić, Gagić i Milutinov koji bi trebalo da obeleži sezonu.

Bezbradica će isto imati ulogu u timu, potom Aranitović, pa mladi Marinković, Glišić. Na takav tim bilo bi lako da angažujemo stranca. Ovakav tim motiviše i trenera da bude dobar", rekao je Vujošević.

Trener prvaka osvrnuo se i na "loše đake".

"Verujem da će publika prepoznati situaciju i da će nas podržati, da će igrači koji budu došli biti dostojni Partizanovog dresa i da će pokazati da su kvalitetom iznad tih takmičenja.

Ne treba da budemo lažno zabrinuti kvalitetom takmičenja, već da izgradimo tim. Partizan bi trebalo da se ojača na svim nivoima, igračkom, stručnom i u menadžmentu.

Razumem frustracije drugih, ali ne razumem kako nisu pametni da formiraju ponašanje na osnovu posledica. Partizan radi kao opruga, što je jače pritiskate, više odksoči. Oni kao loši đaci, nisu naučili lekciju i nastavljaju da nas pritiskaju", istakao je Vujošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke