Vujošević ozbiljno o planu Olimpije: "Daleko od dogovora"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.02.2018.
17:18
Izvor: Sportske.net

Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan obrazložio je zašto u datom momentu priča oko angažmana u ljubljanskoj Olimpiji nije realna.

Epa/Stefan Jerrevang/TT
Epa/Stefan Jerrevang/TT

Povezane vesti

Krajem prošle nedelje slovenački list "Dnevnik" preneo je vest da ljubljanska Olimpija pokreće ozbiljan projekat na čijem su čelu trebali da se nađu najtrofejniji treneri beogradskih "večitih".

Navodno je uloga trenera bila nemenjena Dejanu Radonjiću, dok je Duško Vujošević trebalo da bude njegov savetnik. Tim povodom Duško Vujošević se oglasio i u ironičnom tonu poručio da u Olimpiju može samo pod jednim uslovom o čemu ste više mogli da čitate OVDE.

Danas je trofejni stručnjak u razgovoru za "Alo" obrazložio zašto klupski angažman nije realna opcija u datom trenutku.

"Daleko je to od bilo kakvog dogovora. Moje zdravstveno stanje limitira obim angažovanja, a on je povezan sa reprezentacijom BiH. Dok god se ne uradi transplatacija bubrega, rad u klubu je nerealan... Priča sa Olimpijom nije realna", rekao je Vujošević.

Selektor Bosne i Hercegovine dodao je da ovim povodom nije razgovarao sa Dejanom Radonjićem, dok bivši trener Crvene zvezde mt:s još nije davao izjave na temu angažmana u Olimpiji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MOE28
Monday, 05.02.2018
20:32

Zasto kvaris snove navijacima Zvezde koji te vide kao Radonjinog konsultanta?

avatar
marecareee
Monday, 05.02.2018
22:37

Pola Evrope zainteresovano za velikog maga

avatar
marecareee
Thursday, 08.02.2018
10:05

Cudno i jeste kako Dulo samo sa Partizanom imao uspehe i nigde vise!

avatar
MOE28
Thursday, 08.02.2018
00:00

Kako se nikada nisi zapitao zasto trener koji je, po vasem misljenju, ostvario veci uspeh sa Zvezdom nego Vujosevic sa Partizanom jos uvek nema angazman? Zar ti nije malo cudno kako toliki uspeh nije nagradjen?? :)

avatar
Tuesday, 06.02.2018
09:17

I da bude konsultant, to nije nikakva sramota jer je tu ipak drugacija uloga od obicnog pomocnika. Ne moze svako da bude konsultant, takvi su retki.