Vujošević: "Ovakva igra uliva nadu..."

Autor: Beta Beta
sreda 17.12.2014.
22:30
Izvor: Beta

Strateg Partizana Duško Vujošević konstatovao je da igra u Ploeštiju daje nadu da će crno-beli u nastavku sezone uspeti da ostvare zacrtane ciljeve uprkos teškoj situacije u kojoj se klub nalazi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je večeras da mu igra njegovih košarkaša u pobedi nad Asesoftom daje nadu da će ekipa moći da realizuje svoje ambicije, uprkos teškoj situaciji u kojoj se klub nalazi.

"Iako su nedostajali Edo Murić, Saša Pavlović, Đorđe Gagić i Nikola Milutinov, iako utakmica nije ništa značila za prolazak u sledeći krug, igračima je bilo veoma stalo da se na rastanku sa Evrokupom prikažu u najboljem svetlu", rekao je Vujošević posle meča.

Partizan je na oproštaju od Evrokupa pobedio u gostima Asesoft sa 85:65 i tako završio takmičenje u Evropi sa skorom od tri pobede i sedam poraza.

"Igrači su pokazali visok moral, dobar kvalitet i odličnu igru. Ovakva igra daje nadu da ćemo u preostalim takmičenjima uspeti da realizujemo svoje ambicije, uprkos veoma teškoj finansijskoj situaciji kluba", rekao je trener crno-belih.

Vujošević je kazao i da oni koji bi eventualno pomogli Partizanu "ne bi trpeli posledice" zbog toga.

"Ako bi nam neko u teškoj situaciji pomogao, znali bismo to da predstavimo kao višak od budžeta iz prošle godine koji je prebačen za ovu sezonu, tako da niko neće zbog toga snositi posledice", rekao je Vujošević.

Crno-beli su takmičenje u "E" grupi Evrokupa završili na petoj poziciji ispred Hapoel Jerusalima koji je u septembru igrao kvalifikacije za Evroligu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opaki gad
Wednesday, 17.12.2014
23:34

Hehehehe...zar si Dulo mogao i da posumnjas da bi neko pomislio da ces posteno da prikazes novce i da poslujes trasparentno?
Nista se ne brini sponzori se sve utrkuju da daju pare nekome ko ce sa njima da se sprda i da kuka za jos a kada ne bude bilo vise onda da ih pljuje...verujem da je svakom marketing menadzeru to jedan od glavnih ciljeva. Daj im pa da me ucenjuju...