Vujošević opet demantovao novinare, pojačanja i dalje ''u magli''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.09.2014.
10:21
Izvor: Sportske.net, Sport

Trener Partizana Duško Vujošević reagovao je na najnovije spekulacije u medijima po pitanju angažovanja pojedinih igrača iz inostranstva.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV

Povezane vesti

Posle spekulacija u vezi sa navodnom Partizanovom ponudom Amerikancu Kaningemu, poslednjih dana se u vezu sa srpskim šampionom dovodio i Entoni Guds, ali trener crno-belih Duško Vujošević je kategoričan da ni od toga nema ništa.

''Opet se javljaju neki koji bi da nam 'kroje' tim. Novinari to sigurno neće dok sam ja trener Partizana'', jasan je Vujošević u izjavi za ''Sport''.

Naravno, Partizanu je neophodno još nekoliko pojačanja, to je pokazao i duel sa Armanijem u Pioniru, ali i dalje kao velika prepreka kompletiranju tima postoji dug prema Jaki Klobučaru i neizvesnost koja još uvek postoji hoće li se i kada to pitanje konačno rešiti.

Prethodnih dana je bilo informacija i da će do kraja nedelje ta blokada biti skinuta, ali još uvek nema potvrde tih nagoveštaja.

U isto vreme, neizvesno je i da li će Luka Bogdanović, koji je odradio kompletne pripreme sa Partizanom, ostati u crno-belom dresu, a trener Vujošević priznaje da u klubu nisu doneli definitivnu odluku u vezi angažovanja iskusnog košarkaša.

Ali, i pored svih problema, iskusni strateg je zadovoljan onim što su igrači koje je imao na raspolaganju pokazali od početka priprema za novu sezonu.

''Sastav nije kompletiran, a oni koji su tu, ne računajući još pojačanja, nisu potpuno spremni. Uzimajući sve u obzir - odlični smo'', optimistički zaključuje Vujošević.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke