Vujošević o skidanju pločica: "Žele da umanje uspeh Partizana"

Autor: Nikola Miloradović
petak 23.02.2018.
23:34
Izvor: Sportske.net

Selektor Bosne i Hercegovine i bivši trener "crno-belih", dao je svoj sud o skandalu koji je usledio nakon finala Kupa Radivoja Koraća.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Nakon trijumfa nad Crvenom zvezdom mts u finalu Kupa Radivoja Koraća dogodio se skandal.

Na internetu je osvanuo snimak na kom se vidi kako neko skidali pločice sa Zvezdinim imenom i grbom sa samog trofeja.

Sam incident privukao je veliku pažnju, a sada je svoje mišljenje o svemu dao i bivši trener Partizana Duško Vujošević, u intervjuu za "Danas".

"Smeta mi što se ne piše o uspehu Partizana i dobroj igri, već je došlo do zamene teza i priča se o ovom skandalu. Ja sam se jako obradovao trijumfu crno-belih, pa i ako je Kup devalviran, ipak je drugo po jačini takmičenja kod nas. Treba istaći da se jedna ekipa, koja je u velikim problemima, izdigla iznad svega i zasluženo pobedila. Ovo sa pločicama jeste skandal i o tome treba govoriti, ali se ne sme umanjiti uspeh Partizana, što neki očigledno žele", istakao je Vujošević.

On je podsetio i na sličan događaj, nakon finala domaćeg prvenstva 2014. godine.

"Ružno je bilo i ono što se dogodilo 2014. godine, kada su navijači Crvene zvezde oteli pehar i izgazili ga, pa je on kasnije u priličnoj tajnosti vraćen u klub da niko ne zna. Kada jednom ne sankcionišete takvav incident, naravno da će se on jednom ponoviti", dodao je Vujošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Saturday, 24.02.2018
10:27

Ajde Dule....nastavi sa radom u zemlji koja je u obliku srca (kako ti kazes). U Sarajevu koje volis vise od Banja Luke ,samo ti radi . Zelim ti puno srece i zdravlja Dule.

avatar
MOE28
Saturday, 24.02.2018
01:42

Da podsetimo javnost.. KSS nije kaznio niti Crvenu Zvezdu, niti je osudio kradju pehara a isto tako policija nista nije uradila iako je na drzavnoj televiziji svako uzivo mogao da vidi ko je ukrao pehar. A sada se digla prasina oko plocica koje su vracene sutradan...

avatar
Man united
Sunday, 25.02.2018
19:51

Звезду да казне јер су навијачи украли пехар?? А Партизан који је својевољно дао овим манијацима пехар да би испољавали комплексе на њему је по теби без кривице...

avatar
Man united
Monday, 26.02.2018
22:21

Ако ћемо о двоструким аршинима, ти онда немој да поредиш бабе и жабе. Како је то Звезда крива за оно што ураде навијачи? Ево, нпр. ти украдеш пехар на некој утакмици. Је ли онда крива Партизанова управа или ти?

avatar
MOE28
Monday, 26.02.2018
11:47

Da li sam ja negde rekao da Partizan nije kriv? Ja samo pisem o dvostrukim arsinima. Kada se desilo to sa peharom vec posle 24 casa je prestalo da se pise o tome.. sada se danima pise o plocicama.. I koga ce ako ne Zvezdu kada njeni navijaci naprave ispust?

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Saturday, 24.02.2018
01:10

Uspeh bez kupa 6 godina jes