Vujošević o Pavloviću: "Mediji, ne pravite paradu"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 17.11.2014.
14:54
Izvor: Beta

Duško Vujošević ne zna zašto se u medijima stalno pojavljuju informacije da su pregovori s Pavlovićem završeni i zašto se od toga, kako je rekao, pravi "parada".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da bi njegov tim eventualnom pobedom sutra nad Lijetuvos Ritasom bio mnogo bliži ostvarenju želje za plasman u drugu fazu Evrokupa.

"Čeka nas kvalitetan protivnik koji ima sve dobre karakteristike litvanske košarke i koji nije slučajno prvi na tabeli naše grupe. Sutrašnjom pobedom koja bi ujedno bila i revanš za poraz u prvom kolu, bili bismo bliži svojoj želji da prođemo u drugu fazu Evrokupa i mladom timu obezbedimo još evropskih utakmica i prilika da napredujemo", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Partizan će se sutra od 20.45 u Hali Pionir sastati s litvanskim Lijetuvos ritasom u utakmici šestog kola Grupe E Evrokupa

"Mi ćemo sigurno dati svoj maksimum. Nadam se da će publika prepoznati značaj utakmice i da će nam pomoći da dodjemo do pobede, kojom bismo ušli u realnu trku za plasman u drugu fazu", rekao je Vujošević.

Novinare je zanimalo kako teku pregovori oko povratak Aleksandra Pavlovića, a Vujošević je rekao da se i dalje pregovara i da nema ništa novo povodom toga.

"U kontaktima smo sa Sašom, nismo ga pritiskali, ostavili smo mu vreme da odluči... Ima izgleda da se pregovori završe na obostrano zadovoljstvo. Razgovaramo s Pavlovićem na miru, voleli bismo da dođe, ali ne kao spasilac. Ovaj mladi tim trenira, i mi ne provodimo vreme čekajući spasioca, već da učinimo ovaj tim boljim", kazao je Vujošević

Trener Partizana je rekao da ne zna zašto se u medijima stalno pojavljuju informacije da su pregovori s Pavlovićem završeni i zašto se od toga, kako je rekao, pravi "parada".

Košarkaš crno-belih Milenko Tepić rekao je da je Partizan bolji tim, nego kada je prvi put igrao s Ritasom.

"Lijetuvos posle prvog dela deli prvo mesto s Banvitom, što dovoljno govori o njegovoj snazi i kvalitetu. Mi smo prvi meč ubedljivo izgubili, ali smo sada bolji tim nego što smo tada bili i možemo mnogo bolje da odigramo. Mislim da pred domaćom publikom imamo svoje šanse, a bila bi velika stvar da dobijemo i ostanemo u realnoj trci za drugu fazu", rekao je Tepić.

U Grupi E posle Petog kola Partizan zauzima poslednje, šesto mesto, sa samo jednim trijumfom, dok je Lijetuvos Ritas na deobi prvog, zajedno s Banvitom, sa četiri trijumfa i jednim porazom.

Plasman u drugu fazu Evrokupa obezbediće četiri najbolje plasirane ekipe iz grupe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Кати магикоо
Wednesday, 19.11.2014
01:11

Kleknite na kolena pa ga onda zamolite lepo da se vrati,mozda tek tad pristane..

avatar
Vladimir Djuric
Monday, 17.11.2014
18:29

Da odgovorim tzv. doktoru, Ako smo mi propali klub,sta ste vi koji nikad u svojoj istoriji niste nista vredeli.Ustvari vredeli ste,kada su u svetu pitali ko je Zvezda bolji, poznavaoci kosarke govorili su to je sparing partner Partizanu.

avatar
Magaraga
Monday, 17.11.2014
23:22

Druze, njihova istorija je od pre 2,3 godine... toliko postoje...

avatar
Ronaldinjo
Monday, 17.11.2014
17:09

Mislim da ti Mileta ne trebas da komentarises ove i slicne informacije

avatar
Povratak kralja BAN2
Monday, 17.11.2014
16:22

Napred Partizan, samo nastavite da radite jako u ovim uslovima aparthejda jer je to jedini način da se pobede gospodar i njegov tim!

avatar
mileta
Monday, 17.11.2014
16:21

Cudi me da u ovom razgovoru sa Duletom nema onog dela kada se spominje plej koji mozda stigne do kraja "kalendarske godine"
Tim smesan nikad gori.Nema ni glavu ni rep,a pobede protiv amatera ne trebaju da zavaravaju navijace,jer je ovo jedan limitiran tim i nista vise.Da je covek ovaj Dule kao sto nije,jednom bi vec priznao svoju gresku u vezi Daloa i doveo nekog pravog organizatora igre.Price kako se neko ne uklapa u viziju tima (slucaj Torlak) ne piju vodu kod pametnih navijaca.Sta misli da ce sutra uz pomoc publike sa ovim nakaradnim timom da dobije Ritas.Grdno se vara.Licno bih voleo da ih Ritas nabije jedno 30 razlike i da se ovaj smesni covek spusti na zemlju i ne misli da je neka velicina,vec obican trenercic koji nije ni do kolena ni polovini trenera iz ABA lige.
Sto se tice Pavlovica da sam na njegovom mestu ne bi uopste dosao.Bezobrazluk uprave verovatno nema granice,covek im prosle sezone pruzio mali prst,a oni bi sad citavu ruku.Bolje mu je da sedi na molu i peca,vise ce novca tako da mu ostane u dzepu.Sto ovaj smesni covek ne kaze sta je glavna kocnica u pregovorima sa Pavlovicem.
Evo ja cu da kazem,covek je dao uslov a to je da ne finansira sam sebe u Beogradu.Nasoj neposobnoj upravi se to ne svidja nikako.Toliko su nesposobni da jednoj takvoj velicini od igraca ne mogu da obezbede stan,hranu i gorivo.
Oni misle da je neko duzan da igra za Partizan,spasav i jos uz sve to treba da trosi svoje pare i na sebe i na saigrace koji nemaju sta da jedu.
Meni kao navijacu je mnogo tesko sto moram da pisem sve ovo,ali to je surova istina.Koliko god da to nekoga boli,sve je jasno ko dan.
Smesni covek izadje s vremena na vreme baci prasinu u oci navijacima,masa se upali,mnogi mu odmah slepo poveruju,a mis cuti u svojo rupi,srozava klub sve dublje i dubljei nikom nista.