Vujošević o odluci Partizana i zašto očekuje još jaču Zvezdu...

Autor: Darko Mitrović
petak 05.06.2020.
23:10
Izvor: Sportske.net, BC Partizan TV

Prva reakcija trofejnog stručnjaka posle današnje odluke Partizana da ipak ne odustane od Evrokupa, bez obzira na sva dešavanja krajem prošlog meseca.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Više neizvesnosti nema, Partizan će naredne sezone imati još jedan pokušaj da se preko Evrokupa konačno vrati u Evroligu, mada se očekivalo da se to dogodi već ovog leta, s obzirom na rezultate crno-belih do prekida sezone zbog pandemije.

U poslednjih desetak dana bilo je predloga da se Partizan, poput pojedinih turskih klubova, okrene FIBA Ligi šampiona, ali danas je predsednik Partizana Ostoja Mijailović potvrdio da crno-beli ne odustaju od učešća u Evrokupu naredne sezone.

Među prvima je na ovu odluku reagovao proslavljeni trener Duško Vujošević, koji je svoj komentar dao u izjavi za ''BC Partizan TV''.

''Mislim da je Partizan doneo pravu odluku. Mislim da će Evrokup da bude slabiji nego ove godine, Zvezda će da bude jača nego ove godine, pošto igra Evroligu, pa Partizan svoju šansu za ulazak u Evroligu verovatno treba da traži preko Evrokupa. I ne treba da odustane od Evrolige.

Onog momenta ako bi FIBA vratila to takmičenje pod svoje rukovodstvo, što bih i ja voleo, ali ne verujem, onda će i Partizan da ide tamo sa svim ostalim velikim klubovima'', zaključio je Vujošević.
-
Derbi baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke