Vujošević o incidentu: "Vođa navijača me opsovao u tunelu"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.04.2015.
09:43
Izvor: Sportske.net, Beta, blic.rs

Trener Partizana je objasnio šta se dogodilo u tunelu, neposredno nakon završetka utakmice sa Crvenom zvezdom.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/SDJ
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/SDJ

Povezane vesti

Nemile scene viđene su nakon završetka polufinalne serije, Duško Vujošević je pred kamerama napao nepoznato lice.

Kako je sam objasnio nezadovoljan medijskim izveštavanjem o ovom detalju, u pitanju je bio jedan od vođa navijača Crvene zvezde koji mu je opsovao na uvo.

"Mašina laži, odmah pišu kako sam napao Mirka Pavlovića, a nisam ga ni video. Hodnici treba da budu obezbeđeni od bilo koga ko nije službeno lice. I dan ranije Zvezda je dovela nekoliko vođa navijača, da li nemaju poverenje u Žandarmeiju i sproveli u hodnik i svlačionicu. Utakmica se završila, ja sam sačekao da prođu igrači Zvezde, video reakcije publike i krenuo u svlačionicu kroz tunel. Čovek je ušao u tunel i razdrao mi se na uvo "ala ka***".

"Došlo je do gužve i razmene udaraca, tog čoveka, kažu da je jedan od vođa, mada je Šilobad skrenuo pažnju Ristoviću da ne treba da uvode te ljude zajedno sa ekipom. Žandarmerija je saslušala tog dečka, znaju kako se tačno zove, ne znam u čemu je problem da se saopšti to ime. To je manifestacija sile koja je u sklopu mnogih drugih",
rekao je Vujošević, a prenosi Blic.



Kada je u pitanju sinoćni meč, Vujošević se osvrnuo na suđenje, za koje ističe da sinoć nije bilo tendeciozno.

"Nije odlučilo večeras pobednika, uvek gledam kontekst i gde smo bili oštećeni. Ne možemo da budemo zadovoljni generalno, ali večeras nisu imale nameru da odlučuju utakmicu. Mislim da na Vilijamsu nije bio faul za tri poena, Milosavljeviću nije bila četvrta, ali nisam video tendenciju, bilo je grešaka", rekao je on uz zahvalnost publici na podršci.

"Zahvaljujem se publici na ogromnoj podršci i nadam se da će biti prisutna naredne sezone. Svako zlo ima svoj kraj, što kažu u Crnoj Gori kažu: i ovo će se jednom lane zvati...", rekao je Vujošević.

Strateg crno-belih je na kraju odao priznanje i Crvenoj zvezdi, čestitao rivalu i zahvalio se državi.

"Ekipa koju vodim igrala krajnje pošteno i dala maksimum. Tim ima limite, protiv protivnika koji ima kvalitet i dužinu klupe kao Zvezda, ti limiti se u seriji vide. Čestitam Zvezdi na plasmanu u finale. Hteo bih da se zahvalim državi na velikoj pomoći koju je Partizan imao u svim segmentima.",
zaključio je Vujošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke