Vujošević: "Nećemo nikome dati pravo da ruši tim!"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.03.2015.
13:47
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana održao je konferenciju za novinare pred utakmicu protiv Budućnosti, a glavna tema nije bio sam meč već navodni sukob sa Aleksandrom Pavlovićem.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/SDJ
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/SDJ

Povezane vesti

Previše bure u Partizanu prethodne večeri u ovog jutra, a na konferenciji za novinare su se pojavili Duško Vujošević, trener Partizana, i Edo Murić, jedan od košarkaša koji prema nekim izvorima nije bio na poslednjem treningu ekipe.

Svi su sa nestrpljenjem očekivali ovu konferenciju za novinare, ne zbog same utakmice protiv Budućnosti zbog koje je i organizovana, već zbog navodnog sukoba Aleksandra Saše Pavlovića sa Duškom Vujoševićem i navodnog napuštanja ekipe nakon utakmice sa Mega Leksom, utakmice koja je bila zatvorena za javnost.

O sukobu sa Sašom Pavlovićem rekao je da se radi o internoj stvari i nije želeo da iznosi previše reči o tome, a na pitanje da li idu kompletni u Podgoricu, rekao je da ne može da nam kaže.

"Ne mogu da vam kažem da li idemo kompletni. To su neke naše unutrašnje stvari. Ekipa je u važnom momentu, kada takve stvari moraju da se ne otkrivaju pre vremena"

Rekao je i par reči o navodnom sukobu sa Pavlovićem.

"To je interna stvar. Nije za neku veliku priču. Svaki tim ima svoj život i dinamiku. Svako svojom reakcijom mora da vodi računa da ne remeti timski duh i disciplinu", rekao je Vujošević na veoma posećenoj konferenciji za novinare u Pioniru.

Sasa Pavlovic
foto: Beta

"Od danas će biti zabranjeno prisustvo na treningu bilo koga osim članova tima. To je pod jedan. Idu raznorazne informacije, tačne i netačne, nekad nije interes da idu ni tačne informacije.

U pripremi utakmice sa Budućnošću smo, da bi se plejmejker koji je došao što pre uklopio, odigrali utakmicu sa Megom, uz pretpostavku da ona bude zatvorena, da ono što se igra ostane interna stvar. Da rezultat ne izađe u javnost"


"Odnos pojedinih igrača na toj utakmici nije bio dobar i posledica toga bio je poraz, u momentu kada se pripremamo za jako važnu utakmicu. Ubeđen sam da je svaki propust u pripremi zapravo priprema za propust."

Održan je trening kazneni posle utakmice, to je moj način, jer ne kažnjavam finansijski. Taj trening je po terminu bio u šest ujutru održan i to je tačno. Ali van toga, priča da su Murić i Mačvan bojkotovali večernji trening, pa da nisu došli, pa da jutros nije održan trening nije tačna."

"
Šta će biti sa Pavlovićem? Videćemo. Nećemo nikome dati za pravo da ruši tim. Ali ćemo svakome dati pravo svakome da ispravi svoju grešku", bile su reči trenera Partizana.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke