Vujošević na dobrom putu, plej-of mu odavno nije bio bliži!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.03.2017.
11:19
Izvor: Sportske.net

Duško Vujošević ima dosta razloga za zadovoljstvo posle veoma važne pobede njegovog tima u 21. kolu šampionata Francuske.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Limož je u ponedeljak gostovao ekipi Gravlen Denkerka, jednog od direktnih konkurenata za mesto u plej-ofu i posle bolje igre slavio sa 88:77, što je deseta pobeda ove sezone ekipe Duška Vujoševića.

Sada je Limož  na devetom mestu sa učinkom 10-11, tik ispod mesta koja vode u plej-of, dok Gravlen Denkerk na osmoj poziciji ima samo jednu pobedu više, baš kao i sedmoplasirani Lion Vilerban.

Limož je do pobede došao sa samo desetoricom igrača u rosteru, od kojih su i dvojica novajlija - Džozef Džons i Džerom Rendl. Oni su ostavili sasvim solidan utisak u ovom meču, još je i dodatni razlog za optimizam Duška Vujoševića pred naredne mečeve.

''Veoma sam zadovoljan posle ove pobede. Pre svega zbog naše kolektivne igre u odbrani. Ovaj tim nije dugo zajedno i zato je bilo uspona i padova. Ali, pokazao je karakter i želju da pobedi. To je dobro, jer nije lako pobediti ovde.

Treba još vremena da se pronađe prava hemija, ali čestita igračima na njihovom trudu.

Imamo i dva nova igrača i oni su pokazali veliku želju da igraju i svoje kvalitete, bez obzira što im je ovo bila prva utakmica'',
izjavio je Vujošević.

U sledećem kolu, u subotu, Limož dočekuje Antib, ekipu koja se bori za opstanak i pobeda u ovom meču je imperativ za Vujoševićeve pulene, ako žele u plej-of.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 08.03.2017
14:29

Kad oni misle da odigraju jos tih 13 utakmica pre plej-ofa?