Vujošević: "Levski ne dolazi da se sam pobedi"

Autor: Beta Beta
subota 07.02.2015.
15:55
Izvor: Beta

Strateg najtrofejnijeg kluba u istoriji ABA lige izjavio je da crno-beli neće potceniti "fenjeraša" iz Sofije jer Levski ne dolazi u Beograd "da sam sebe pobedi".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da njegovi košarkaši neće potceniti Levski u utakmici 21. kola Jadranske lige i da veruje da će tim zabeležiti još jednu pobedu ako bude koncentrisan.

"Navikli smo da ekipe koje dolaze u Beograd žele da se predstave u najboljem izdanju i da igraju sa najvišom motivacijom. Nemaju imperativ, ali ne dolaze da sami sebe pobede. Imali su tešku sezonu, ali ima pokušaja da se klub konsoliduje. Mi ih svakako nećemo potceniti i verujem da ćemo uz koncentraciju i podršku publike zabeležiti još jednu pobedu", rekao je Vujošević.

Aktuelni šampion Srbije trenutno je četvrti na tabeli ABA lige sa skorom 13-7, dok je Levski poslednji sa samo jednim trijumfom.

Prvi meč bio je prekinut kada su navijači bugarskog tima uleteli u teren i hteli da fizički napadnu crno-bele igrače, ali je Vujošević kazao da to nema veze sa utakmicom koja se igra u ponedeljak od 18.00.

"Ne sećam se ni kako je počeo taj incident, ali se sećam ponašanja njihovih igrača i trenera Konstantina Papazova, koji su dobijali udarce svojih navijača u pokušaju da nas zaštite. Ne dolaze ovde navijači koji su nas napali, već igrači koji su nas branili, a naši navijači to dobro prepoznaju", rekao je Vujošević.

Trener crno-belih rekao je da očekuje da će novi centar Božo Đumić potpisati ugovor tokom sledeće nedelje, kao i da računa na njega u nastavku sezone. Partizan će posle toga imati pravo da registruje još jednog igrača.

"Može ta licenca i da ostane neiskorišćena, znate da imamo finansijskih problema. Ako se ne nađu sredstva, možda nećemo moći ni da dovedemo igrača. Sve je otvoreno", rekao je Vujošević.

Utakmica 21. kola ABA lige između Partizana i Levskog zakazana je za ponedeljak, 9. februar, sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke