Vujošević: "Konstantin je borbena, atipična ekipa"

Autor: Beta Beta
petak 27.03.2015.
15:30
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da je Konstantin borbena i kvalitetna ekipa, koja će pokušati da u predstojećem meču "što skuplje proda kožu".

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/SDJ
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/SDJ

Povezane vesti

Takmičenje u Superligi Srbije počinje predstojećeg vikenda, a košarkaši Partizana sutra od 20.00 gostuju Konstantinu u Nišu.

"Počinje naša liga, koja će imati neke svoje draži. Svi će se boriti za plasman medju četiri najbolje, jer to vodi u Jadransku ligu. Borba za treće mesto će imati posebnu težinu, pošto će onaj četvrti morati da plati kotizaciju od 150.000 evra. Srbija je zaslužila da četiri ekipe ne plaćaju, već da imaju benificije što učestvuju u ligi", rekao je Vujošević.

Govoreći o sutrašnjem protivniku, Vujošević je kazao da njegova ekipa mora da bude koncentrisana kako bi dobila utakmicu.

"Ishod nijedne utakmice unapred neće biti poznat, pa tako i naša sutrašnja. Konstantin je veoma borbena, atipična i kvalitetna ekipa. Pokušaće pred svojom publikom da što skuplje proda kožu i da opravda osvojeno drugo mesto u KLS", rekao je Vujošević i dodao da nema problema sa povredama igrača.

On je naveo da klub za Superligu nije registrovao Janisa Kuzeloglua.

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević rekao je da je njegova ekipa apsolutni favorit u predstojećoj utakmici.

"Neće biti lako. Oni su pokazali da su kvalitetni i mislim da su najbolja ekipa u KLS. Moramo biti maksimalno motivisani da ne bi došlo do iznenađenja"
, rekao je Milosavljević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke