Vujošević ima novog konkurenta u trci za mesto selektora BiH!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.03.2017.
14:45
Izvor: Sportske.net, EuroBlic

U Košarkaškom savezu Bosne i Hercegovine i dalje ''vagaju'' kada je u pitanju izbor novog selektora njihovog nacionalnog tima.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Bilo je dosta kontradiktornih informacija na ovu temu proteklih dana.

Mediji su najpre objavili da je i Duško Vujošević među kandidatima za selektora, ali je tu informaciju ekspresno demantovao predsednik KS BiH Aleksandar Fulurija.

''Odgovorno tvrdim da Vujošević nije među kandidatima za selektora BiH i da sa njim nije pregovarano. Ne znam samo kome je u cilju da širi dezinformacije.

Za nas su kandidati samo ona imena koja je predložio Stručni savjet KS BiH i sa nekima je već razgovarano. Većina stvari biće poznata nakon sastanka Upravnog odbora idućeg četvrtka'', preneo je ''Glas Srpske'' njegove reči pre 11 dana.

Ali, danas, čovek koji se pitao ko širi takve ''dezinformacije'', sada je u izjavi za ''Euro Blic'', potvrdio da je aktuelni trener Limoža ipak među kandidatima. Novi konkurent za mesto selektora sada mu je i Aleš Pipan, a iz trke su ispali Svetislav Pešić zbog zdravstvenih problema, kao i Jure Zdovc i Nenad Marković zbog drugih obaveza.

''U igri su ostali još trener Igokee Dragan Bajić i Adi Bećiragić, koji radi u Turskoj. Ovim imenima dodali smo još dva stručnjaka sa respektabilnim biografijama - Duška Vujoševića i Aleša Pipana. Direktor reprezentacije Siniša Kovačević dobio je zadatak da narednih dana razgovara sa svima i u četvrtak na sednici UO KS BiH možemo odlučiti ko će u narednom periodu voditi najbolji tim BiH'', izjavio je Fulurija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke