Vujošević: "Cibona trpi nepravdu kao i Partizan"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.02.2015.
20:05
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana NIS Duško Vujošević uporedio je nakon današnjeg trijumfa nad Cibonom situaciju u kojoj se nalazi taj klub sa onom u kojoj bitiše Partizan i poželeo šampionu ABA lige što bržu konsolidaciju.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Partizana upisali su u subotu devetu uzastopnu pobedu u ABA ligi pošto su kao gosti lako izašli na kraj sa zagrebačkom Cibonom.

Crno-beli su slavili rezultatom 64:81 a trener Partizana Duško Vujoševića izrazio je zadovoljstvo onim što su njegovi izabranici prikazali u Zagrebu.

"Odigrali smo dobru utakmicu, možda nismo dovoljno dobro rešili čuvanje naših centara, ali u odnosu na druge stvari bila je dobra odbrana, dobar kontranapad, dobra cirkulacija u postavljenom napadu" rekao je Vujošević i dodao,

"Velika je bila želja za pobedom i pri tome znam da protiv Cibone to nikada nije lako, a pogotovu ne u Zgrebu" istakao je trener Partizana.

Komentarišući utakmicu Vujošević se osvrnuo na probleme sa kojima se bori šampiona ABA lige pa je na kraju konferencije za medije poželeo bivšem prvaku Evrope što bržu konsolidaciju.

"Cibona je ta koja predstavlja tradiciju i Hrvatske i Zgreba, treba da od države i grada ima drugačiji tretman, a ne da im se desi kao prošle godine da izbore Evroligu, i dožive takvu situaciju, a potom ove godine prime samo jednu platu. To se dešava u Srbiji i sa nama i najbolje znamo koliko je to nepravedno i koliko boli" zaključio je Vujošević.

Šampion Srbije nakon večerašnje pobede ima skor 15-7 u ABA ligi i sasvim je izvesno da će se plasirati u plej-of regionalnog takmičenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke