Vujošević: ''Branili nas igrači i trener Levskog''

Autor: Beta Beta
subota 15.11.2014.
21:38
Izvor: Beta

Posle burnog gostovanja u Sofiji i ubedljive pobede, trener Partizana, naravno, zadovoljan rezultatom, ali i ističe da su domaći trener i igrači branili crno-bele u trenucima kada su navijači izazvali haos u dvorani.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je večeras da su crno-beli pobedom nad Levskim pored bodova u Jadranskoj ligi dobili i neke igrače koji su veoma bitni za igru tog tima.

"Vrlo značajna pobeda i odličan pristup igrača. Od početka utakmice imali smo vrlo jasnu ideju kako i na koji način treba da odigramo protiv ekipe Levskog. Kontrolisali smo celu utakmicu i na kraju vrlo ubedljivo rezultatski dobili. Ono što je jako bitno sa individualnog i timskog aspekta, dobili smo neke igrače koji su vrlo bitni za naš način igre", rekao je Vujošević.

Partizan je u osmom kolu Jadranske lige savladao bugarski Levski u Sofiji ubedljivim rezultatom 98:66.

Meč u Sofiji je prekinut u pauzi između prve i druge četvrtine, pošto su navijači domaćih upali na teren. Meč je nastavljen pred preznim tribinama
.

"Bila je odlična atmosfera na početku utakmice, ispunjena dvorana. Mislim da je Levski pogrešio, jer u prisustvu toliko velikog broja navijača, a bilo je i dosta fudbalskih navijača, obezbeđenje nije bilo srazmerno", kazao je trener Partizana.

On je istakao sportsko i prijateljsko ponašanje igrača i trenera Levskog u tom trenutku.

"Moram da naglasim da su se igrači Levskog i trener Papazov tokom incidenta ponašali krajnje prijateljski i sportski. Oni su čak ušli i u sukob sa svojim navijačima da bi zaštitili pre svega igrače Partizana, a i navijače. To ne smemo da zaboravimo, kada oni budu dolazili u Beograd", rekao je Vujošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Golden_boy24
Sunday, 16.11.2014
13:53

Siguran sam 100% da je Aba liga pogresila sto se tice statistike Gagica, vidio sam 1 ili 2 rampe da je imao a oni su stavili da je imao 0 a da je primio 3 sto je nemoguce jer mu za sut pise 10-12

avatar
Srdjanr
Sunday, 16.11.2014
00:52

Sve pohvale igracima Levskog, branili su igrace i navijace svojim telima.... Bravo!

avatar
Балша Николић
Saturday, 15.11.2014
23:54

Највише су ме нервирале ове " навијачке групе " које се курче искључиво кући и када их има знатно више...
У овој АБА лиги их има баш доста, накупе се када играју против Партизана док их на осталим утакмицама готово и нема, залећу се на нешто мало људи док их на гостовању нема... И ајде да видим колико ће њих да дође у Београд ? Све и да дођу, биће заштићени као " коале " ...
Јако жалосно, после се позивају на неку реч " ултра ", чини ми се, или можда не ?