Vučiću, glasaj za Bobija!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.01.2016.
11:56
Izvor: Sportske.net

Jedan od navijača San Antonio Sparsa koji je očito fasciniran Bobanom Marjanovićem uputio je poziv premijeru Srbije Aleksandru Vučiću da glasa za srpskog centra.

nba.com/spurs
nba.com/spurs

Povezane vesti

Srpski košarkaš Boban Marjanović osvojio je srca navijača San Antonija o čemu svedoči i jedan nesvakidašnji gest jedne pristalice Sparsa.

Momak koji sa ponosom ističe svoje navijačko opredeljenje apelovao je na premijera Srbije Aleksandra Vučića da glasa za Bobana Marjanovića i tako pomogne srpskom centru da se domogne učešća na Ol-star meču.

"Gospodine predsedniče srpske vlade, možemo li da dobijemo jedno veliko 'copy & paste' BOBAN Marjanović #NbaVote. Moguće je glasati do deset puta na dan" napisao je ovaj momak na svom "Tviteru".

Glasanje za učenike Ol-star meča traje do 21. januara, a tradicionalna manifestacija biće održana od 12. do 14. februara u Torontu.

Šanse da se Boban Marjanović domogne učešća na Ol-star meču nisu velike ali je ovaj poziv da srpski premijer Aleksandar Vučić da svoj doprinos i pomogne sunarodniku svakako simpatičan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Nikola
Tuesday, 05.01.2016
13:07

Bogme, ako aktivira armiju koju ima za računarima, pa svaki od njih 10 puta na dan - možda bi se i za Jokaru skupilo glasova od onoga što prelije

avatar
P.S.P.S.
Tuesday, 05.01.2016
16:41

hahahaha bravo matori ... srce mi ogreje kad vidim da posecuje jos neko forume, osim njegovih botova :D