Vučević opet odličan, ali Janis se više ne da iznenaditi!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.08.2020.
22:00
Izvor: Sportske.net

Milvoki na pragu naredne runde plej-ofa.

Beta/AP Photo/Ashley Landis, Pool
Beta/AP Photo/Ashley Landis, Pool

Povezane vesti

Plej-of serija između Milvoki Baksa i Orlando Medžika polako se privodi kraju, a Janis Adetokumbo i drugovi večeras su uspeli da steknu velikih 3:1 u pobedama.

Podsetimo, serija je počela neočekivanim trijumfom Orlanda uz sjajnu partiju Vučevića, ali onda su se Baksi razgoropadili, iako Crnogorac na drugoj strani održava odličnu formu iz meča u meč.

Večeras, u četvrtoj utakmici, Milvoki je slavio sa 121-106.

Ponovo predvođen sjajnim Adetokumbom, Milvoki je večeras imao blago vođstvo tokom najvećeg dela meča, a u prve dve četvrtine nije bilo većih rezultatskih oscilacija.

Prvu osetnu prednost Baksi stiču početkom posldnjeg kvartala kada prave seriju 15:0 i od 87:83 stižu do ubedljivog vođstva od 102:83.

Adetokumbo je potom izašao iz igre, što Vučević i ekipa koriste da se ponovo rezultatski približe svojom serijom 14:3, tokom koje je Vučević pogodio i dve trojke.

Ipak, povratkom Adetokumba na parket stvari ponovo dolaze na svoje mesto i favorit do kraja više nije imao problema da sačuva prednost.

''Grčka Zver'' je večeras upisao 31 poen, uz 15 skokova i osam asistencija, a pratio ga je Midlton sa 21 poenom i 10 skokova.

Na drugoj strani, Nikola Vučević 31 poen, 11 skokova i sedam asistencija, uz 11/20 u šutu iz igre. Uz njega, u Orlandu su se istakli Ros sa 19 i Fulc sa 15 postignutih poena.

Bolji iz ove serije sastaće se u narednoj rundi najverovatnije sa Majamijem, koji protiv Indijane vodi sa 3:0 u pobedama.
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke